Bruiloft krijgt hilarische wending door photobomb bruidsmeisje

Trouwen zonder bruidsmeisje kan eigenlijk niet. Zeker niet wanneer je er eentje hebt die je bruiloft voorziet van een flinke dosis hilariteit.

Hilarische wending voor bruiloft

De bruiloft van de Canadese Rebecca en James kreeg een hilarische wending. Dit had niks te maken met Disney-jurken of Zwerfhonden, maar met bruidsmeisje Sharilyn. Fotograaf Ashley Hempel vroeg tijdens het schieten van de trouwfoto’s of Sharilyn de sluier van de bruid mooi wilde leggen. In plaats daarvan deed ze totaal iets anders. Iets wat een bijzonder hilarisch plaatje opleverde. Ze gaf namelijk een showtje weg, door gekke bekken te trekken met de sluier. Het leukste van alles? De bruid en bruidegom hadden helemaal niks door!

Bruiloft

Met voorbedachte rade

Ondanks dat het lijkt alsof Sharilyn de grap ter plekke had bedacht, zat ze hier in werkelijkheid al een tijdje op te broeden. ‘Het grapje was gebaseerd op een foto die Rebecca en ik samen een keer voorbij hadden zien komen. Dat was jaren voor de bruiloft, en nu was het moment om de show te stelen eindelijk daar’, zegt ze. De plaatjes zijn fantastisch geworden.

Bruiloft
Bruiloft
Reageer op artikel:
Bruiloft krijgt hilarische wending door photobomb bruidsmeisje
Sluiten