Briljant: Koppel maakt korte horrorfilm om het geslacht van hun baby te onthullen

Met name in de Verenigde Staten, maar ook steeds vaker in Nederland, is het gebruikelijk om niet alleen de zwangerschap zelf, maar ook het geslacht van de baby van tevoren groots aan te kondigen.

Vaak gebeurt dat door bijvoorbeeld een taart met een roze of blauwe binnenkant aan te snijden, of door een doos met roze of blauwe ballonnen te openen. En dat allemaal in het bijzijn van de vrienden en familie natuurlijk.

Maar het creatieve stel Judy en Gavin Holt wilde iets compleet anders. Ze wilden hun grote nieuws op een angstaanjagende manier bekendmaken. Dus besloten ze een korte horrorfilm te maken.

En ook al weten we dat het allemaal met een dikke knipoog is, toch moeten we toegeven dat we toch wel heel even een klein beetje schrokken op 3:57.

Overigens was dit niet de eerste keer dat ze zoiets deden…

In 2015 maakten ze ook al een soortgelijke film toen ze bekendmaakten dat ze zwanger waren van hun eerste kindje. En dat ging er zo aan toe…

De bekendmaking van het geslacht van hun tweede kindje is dus eigenlijk het vervolg op de eerste. We zijn heel benieuwd of er nog een deel 3 komt en of die nóg enger wordt. 😉

Reageer op artikel:
Briljant: Koppel maakt korte horrorfilm om het geslacht van hun baby te onthullen
Sluiten