A. de Jong
A. de Jong Froot 18 jul 2018

10 jaar Breaking Bad: Aaron Paul vindt Bryan Cranston in camper in hilarische video

Het is bijna onvoorstelbaar, maar het is alweer tien jaar geleden dat Breaking Bad uitkwam. De televisieserie met Bryan Cranston (Walther White) en Aaron Paul (Jesse Pinkman) in de hoofdrol kwam aanvankelijk uit op AMC, was later op de VPRO te zien en werd pas echt een megahit toen de serie op Netflix verscheen. Het jubileum wordt op geniale wijze gevierd in de camper waarin het allemaal begon.

Aaron Paul vindt Bryan Cranston in ‘Breaking Bad camper’

Breaking Bad behoeft eigenlijk geen introductie, maar de serie gaat over een scheikundeleraar met kanker (gespeeld door Bryan Cranston), die via een verslaafde oud leerling (gespeeld door Aaron Paul) in aanraking komt met de wereld van crystal meth. Hij blijkt de perfecte meth te kunnen maken en wordt een steeds grotere speler in de markt.

Een van de eerste en direct ook een van de meest iconische scènes uit de hitserie, is een trip van Walter White en Jesse Pinkman naar een afgelegen plek in de Amerikaanse staat New Mexico. Daar gaan ze op zijn boerenfluitjes crystal meth maken en dat loopt natuurlijk niet zoals gepland. Die befaamde camper is onderwerp in deze hilarische revival video die Aaron Paul en Bryan Cranston maakten ter ere van 10 jaar Breaking Bad.

10 jaar Breaking Bad

De video is gemaakt door Omaze. Als je de promo uitkijkt, zie je dat je kans maakt om in de camper te koken met Aaron Paul en Bryan Cranston. Je viert dan samen met de hoofdrolspelers het 10-jarige jubileum van Breaking Bad en krijgt een overnachting in een 4 sterrenhotel in Los Angeles. Moet je wel op eigen kosten naar Amerika vliegen, uiteraard. Meer informatie daarover vind je hier.

breaking bad, 10 jaar, aaron paul, bryan cranston, camper

Mocht je Breaking Bad nog niet hebben gezien, dan vind je (SPOILER ALERT) hier 12 redenen om de geniale serie alsnog te kijken op Netflix. Breaking Bad liep van 2008 tot 2013 en is een van de populairste series ooit. Wat de serie onder meer zo populair heeft gemaakt, is dat er met flashbacks en flashforwards wordt gewerkt, die pas op het einde van de aflevering, of soms pas vele afleveringen later, duidelijk worden. De serie won zes Emmy Awards.

Reageer op artikel:
10 jaar Breaking Bad: Aaron Paul vindt Bryan Cranston in camper in hilarische video
Sluiten