A. de Jong
A. de Jong Froot 28 jun 2018

First look: Brad Pitt en Leonardo DiCaprio in Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio spelen samen in de nieuwe film van Quentin Tarantino: Once Upon a Time in Hollywood. Het watertanden is begonnen, want er is een ‘first look’ gedeeld..

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio in ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Via Instagram hebben Brad Pitt en Leonardo DiCaprio het eerste officiële beeld gedeeld van de set van Once Upon a Time in Hollywood. De nieuwe film van Quentin Tarantino speelt zich af in het Hollywood van de jaren 60 en dat is te zien aan de heerlijke filmoutfits van de twee filmiconen. Brad Pitt als echte man in het spijkerstof, Leonardo DiCaprio in een ultra smooth outfit; dit belooft een klassieker te worden.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Plot rond de Manson Family

Leonardo DiCaprio neemt in Once Upon a Time in Hollywood de rol van een tv-acteur op zich, Rick Dalton genaamd. Rick Dalton wordt ouder en minder succesvol, zijn leven is niet meer wat het was. Hij is de buurman van actrice Sharon Tate, een actrice die vermoord werd door volgelingen van Charles Manson terwijl ze acht maanden zwanger was. En dan hebben we nog Brad Pitt, die Daltons stuntman Cliff Booth speelt. De rol van Sharon Tate wordt gespeeld door Margot Robbie en we zien zelfs Al Pacino terug.

De timing van Quentin Tarantino

De opnames zijn net begonnen, het wachten is op de trailer. Once Upon a Time in Hollywood gaat op 9 augustus 2019 in première. Niet zo maar gekozen door Quentin Tarantino, te weten dat het op die datum precies 50 jaar geleden is dat de beruchte Tate Murders door leden van de Manson Family plaatsvonden.

quentin tarantino, brad pitt, leonardo dicaprio, once upon a time in Hollywood

Eerste Tarantino zonder Harvey Weinstein

In navolging van het #metoo schandaal heeft Quentin Tarantino zijn banden gebroken met Harvey Weinstein en is hij zoek gegaan naar een alternatief voor The Weinstein Company, voor het eerst in zijn carrière als regisseur. Vorig jaar werd bekend dat Sony Pictures de productiestudio is geworden.

Reageer op artikel:
First look: Brad Pitt en Leonardo DiCaprio in Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Sluiten