Froot 22 aug 2017 Sissy Westerhuis

Wauw! Dit ding om je blikjes koel te houden is echt… supercool!

Op een warme zomerdag is eigenlijk vrij weinig zo lekker als een blikje verkoeling: cola, sinas of een biertje… Noem het maar op, we lusten het wel! Maar, tegelijkertijd is ook vrij weinig zo moeilijk als het koud houden van je drankje als je geen koelbox hebt. Natuurlijk kun je deze truc toepassen om je blikje binnen 2 minuten ijskoud te maken, maar dat kan je helaas niet áltijd toepassen.

Gelukkig zijn we niet de enige mensen die dit ‘probleem’ hebben ervaren: de dames en heren achter YAKET zaten er ook mee. Maar thank god hebben zij nu een geniale oplossing ontwikkeld… YAKET Ice!

froot

YAKET Ice is een nieuw soort coldpack. Het is namelijk zo gevormd dat je zes flesjes of blikjes achter een elastieken band kunt klemmen terwijl de houder je drankje verkoelt. Superslim!

De YAKET Ice coldpack begon als een project op Kickstarter, maar gaat nu al hartstikke hard. Sterker nog: er zijn nog maar een paar deals beschikbaar. Snappen we wel.

Helaas voor ons is de YAKET Ice (nog) niet buiten de US of A te verkrijgen, maar zoiets kan niet al te lang meer duren. Dit móeten we hebben…. Toch?!

Vind jij ook dat YAKET Ice naar Nederland moet komen?

Reageer op artikel:
Wauw! Dit ding om je blikjes koel te houden is echt… supercool!
Sluiten