Bizarre producten voor de (eeuwige) vrijgezel

Als jij de ‘eeuwige vrijgezel’ van je vriendengroep wordt genoemd, kun je natuurlijk huilend in een hoekje gaan zitten en wachten tot er iemand op jou afstapt, maar daar schiet je ook niks mee op. Durf je zelf ook op niemand af te stappen, dan kun je altijd nog je voordeel doen met een van de onderstaande producten. Het wereldwijde web staat namelijk bomvol met nogal bijzondere producten voor ietwat wanhopige singles. We zetten de meest bizarre producten en gadgets voor je op een rijtje. Kijk en laat je verbazen…

‘Grow your own boyfriend’
Als het je niet lukt om een vriendje te krijgen (en te behouden), dan laat je er toch gewoon zelf een groeien? Een lover die beleefd is, niet snurkt, niet tot 3 uur ‘s nachts bij zijn vrienden hangt en het altijd met je eens is. Wat wil je nog meer?

‘Grow your own girlfriend’
Als vrouwen een eigen vent kunnen kweken, dan moeten mannen dat natuurlijk andersom ook kunnen. Een vriendin zonder chagrijnige menstruatiebuien en eentje die jou gewoon lekker naar voetbal laat kijken.

Bron: Amazon

Boyfriend pillow
Jep, je leest het goed: een boyfriend pillow. Een heerlijk zacht kussen waarbij je in slaap kunt vallen met de arm van je verzonnen vriendje om je heen. Want in iemand z’n armen in slaap vallen, slaapt nog altijd het beste, niet waar?

Een kussen om mee te zoenen. Ja echt.
We hadden zelf ook graag willen zeggen dat dit natuurlijk niet echt is, maar dat is het helaas wel. Een kussen om mee te tongen.

Schootkussen met een kort rokje
Waar vrouwen met een zogenaamde arm in de vorm van een kussen om hun heen in slaap kunnen vallen, kunnen mannen (of vrouwen, mag ook) op de schoot van een dames in slaap vallen. Uiteraard met een kort rokje.

Bron: Gurl

Smelt je ex weg
Want iedere vrouw wil haar ex natuurlijk wegbranden. De enige manier om er overheen te komen. Right…

Bron: Amazon

Huil jezelf in slaap-kussen
Heb je liefdesverdriet, dan kan het voorkomen dat je de eerste nachten huilend in slaap valt. Ben je al je hele leven vrijgezel, dan mag je ook best huilend in slaap vallen. Het valt ook allemaal niet mee he?

Nooit meer alleen met deze handdoek
Met deze bijzondere handdoek laat je mensen achter je denken dat je met heel andere dingen bezig bent.

Bron: imgur

Handjes vasthouden tijdens het bellen
Er zijn dus blijkbaar mensen die het fijn vinden om zelfs tijdens het telefoneren constant handjes vast te houden. Als je dan telefoneert met je lief, lijkt het net of je elkaar ook fysiek voelt.

Reageer op artikel:
Bizarre producten voor de (eeuwige) vrijgezel
Sluiten