Tessa Ham
Tessa Ham Froot 16 jul 2018

Marvel + Honey, I Shrunk the Kids = Ant-Man and the Wasp (bios top 5)

Of je nou van drama, comedy, musical, actie of politieke thrillers houdt, deze week kom je sowieso aan je trekken in de bioscoop. Zo kun je onder andere meezingen met de liedjes van ABBA in het vervolg van Mamma Mia! en zie je in The Happy Prince de laatste jaren van Oscar Wilde. En niet te vergeten: Ant-Man and the Wasp. Deze films komen in week 29 in de bioscoop.

Ant-Man and the Wasp – 18 juli in de bioscoop

Size doesn’t matter, bewees Paul Rudd al in het eerste deel van Ant-Man. Dat deel was één van de luchtigste films in de hele Marvel Universe (qua toon en qua plot) en de makers zorgen in Ant-Man and the Wasp voor dezelfde speelsheid. Het vervolg over ‘s werelds kleinste superheld belooft weer de nodige humor en actie te bevatten. Deze keer probeert het personage van Paul Rudd, Scott Lang, zijn superhelden bestaan te combineren met de zorg voor zijn dochtertje. Natuurlijk wordt hij op een nieuwe missie gestuurd, waar hij moet samenwerken met Hope aka The Wasp. Als je de voorfilm van Ant-Man and the Wasp hebt gezien, ben je vast al gegrepen door de vergrotingen en verkleiningen van de superhelden à la Honey, I Shrunk the Kids.

El Presidente – 19 juli in de bioscoop

El Presidente is een stuk minder luchtig dan de film hierboven. De Spaanse film verandert langzaam van een politieke thriller in een psychologisch drama. In El Presidente raakt Hernán Blanco, de Argentijnse president, op een conferentie met andere politieke leiders betrokken bij een corruptieschandaal. Hij staat voor een aantal belangrijke beslissingen. De beslissingen die hij neemt, hebben niet alleen invloed op zijn politieke carrière, maar ook op de vreemde omstandigheden rondom zijn dochter.

Kings – 19 juli in de bioscoop

Vroegere Bond girl Halle Berry en de huidige James Bond, Daniel Craig, zijn samen te zien in de film Kings, die zal worden vertoond in filmhuizen. Kings is een heel ander soort film, die zich afspeelt in 1992. Als de politieagenten die taxichauffeur Rodney King hebben mishandeld worden vrijgesproken, breken er rellen uit in Los Angeles. Millie (Halle Berry) probeert haar grote pleeggezin veilig te houden. Alhoewel zij en Obie (Daniel Craig) het helemaal niet goed met elkaar kunnen vinden, krijgt ze onverwachts hulp van haar buurman.

Mamma Mia! Here We Go Again – 19 juli in de bioscoop

Goed nieuws voor iedereen die niet stil kon zitten tijdens het eerste deel: Mamma Mia! is terug. Laten we hopen dat deel twee onze nieuwe niet-zo-guilty pleasure wordt. In Mamma Mia! Here We Go Again is Sophie (Amanda Seyfried) zwanger en vraagt ze zich af hoe haar moeder (Meryl Streep) het vroeger gedaan heeft. We zien het verhaal van de jonge Donna en de drie mogelijke vaders van Sophie. Met natuurlijk weer de nodige liedjes van ABBA!

The Happy Prince – 19 juli in de bioscoop

The Happy Prince gaat over de laatste jaren van Oscar Wilde. De succesvolle schrijver en dichter belandde in de gevangenis toen hij verliefd werd op Alfred Douglas terwijl hij eigenlijk getrouwd was met een vrouw. In The Happy Prince zien we hoe hij na de gevangenis zijn laatste jaren in armoede leeft. Ook zien we flashbacks naar zijn succesvolle dagen. De film is geschreven en geregisseerd door Rupert Everett. Hij vertolkt ook nog eens de rol van Oscar Wilde. Colin Firth is niet uit de bioscoop te slaan, want hij is in Mamma Mia! en The Happy Prince te zien.

Zit er niets bij waar je heen wilt? Deze 9 spannende series moet je echt gezien hebben.

Reageer op artikel:
Marvel + Honey, I Shrunk the Kids = Ant-Man and the Wasp (bios top 5)
Sluiten