Froot.nl
Froot.nl Froot 5 apr 2018

De ultieme vrijmibo beleef je in een van deze Bier Spa’s

Bier is lekker. Bier heeft echter nooit een bijzonder chique imago gehad, maar dat begint steeds meer te veranderen. Naast alle speciaalbieren en biercafés die momenteel populariteit genieten, wordt bier ook op andere manieren vermarkt. De nieuwste trend: de bier spa.

Iedereen is het er over eens: bier is goed voor de huid. Dat er nog geen enkele wetenschappelijke studie is die deze claim onderschrijft, maakt niet uit. Bier is hot en hip en dus kun je dit vermarkten. Is dat erg? Niet per se. Een bier spa klinkt namelijk best interessant. Stel je eens voor: je wordt verwelkomd met een heerlijk glas koud getapt bier, wordt gebodywrapped in kruiden en hop, je voeten worden gemasseerd in hop- en moutolie en als klap op de vuurpijl mag je even een half uurtje ontspannen in een bierbad.

Het klinkt belachelijk maar de bier spa toch op steeds meer plekken realiteit. Onder andere in Praag (Tsjechië), Harrachov (Tsjechië), Olomouch (Tsjechië, zien wij een trend hier?) Karlovy Vary (jawel, Tsjechië), Neuzelle (Duitsland), Franking (Oostenrijk) en Oregon (Amerika) zijn ‘bier spa’s’ onlangs uit de grond geschoten. Maar goed, Tsjechië is hetbeloofde land. Dit zijn de 6 beste Bier Spa’s aldaar.

Reageer op artikel:
De ultieme vrijmibo beleef je in een van deze Bier Spa’s
Sluiten