Beer probeert een huis binnen te komen omdat… hij vers gebakken brownies ruikt

Toen een oudere vrouw uit Connecticut onlangs brownies aan het bakken was, moest dat wel zó lekker ruiken dat het zelfs buiten was te ruiken. En niet alleen door mensen, maar ook door dieren. Beren welteverstaan.

Terwijl de vrouw dus druk aan het bakken was, zag ze plotseling een jonge beer tegen het raam staan, hopend dat hij naar binnen gelaten zou worden voor een stukje brownie.

De beer wilde zelfs zó graag naar binnen dat hij zelfs op de rand van de veranda klom.

Of hij dit deed om een weg naar binnen te vinden, of dat hij simpelweg probeerde extra op op te vallen weten we niet, maar het mag wel duidelijk zijn dat hij hoe dan ook naar binnen wilde voor een lekker stukje brownie.

De vrouw was, logischerwijs, een beetje bang voor de beer, dus besloot ze haar buurman in te schakelen om de beer weg te jagen.

De beer probeerde overigens niet alleen bij het keukenraam naar binnen te komen, hij probeerde het ook nog eens bij verschillende ramen bij de woonkamer. Maar helaas (of voor de oudere vrouw: gelukkig) had hij geen succes… De beer had na een tijdje wel door dat het hem niet ging lukken, dus is hij uit zichzelf weggegaan.

Beren hebben een extreem goed reukvermogen, dus het is daar belangrijk om niet zomaar eten buiten rond te laten slingeren. Gelukkig hebben we daar in Nederland dan weer geen last van. Hier moet je hooguit oppassen voor duivelse katten

Reageer op artikel:
Beer probeert een huis binnen te komen omdat… hij vers gebakken brownies ruikt
Sluiten