Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 28 jun 2017

Basketbalveld tussen de woningen van Parijs krijgt een waanzinnig mooie metamorfose

Basketballen is an sich al een sport met een stoer imago, maar het basketbalveld hieronder zal je plezier in de sport gegarandeerd naar een hoger niveau tillen.

Een bericht gedeeld door Sébastien Michelini (@sebastienmichelini) op

Het veld is te vinden in prachtstad Parijs en is een samenwerking tussen het Franse modemerk Pigalle en het ontwerpbureau Ill-Studio. Maar, misschien komt dit concept je al bekend voor… Dat kan kloppen! In 2015 onderging het sportveld al een transformatie en kreeg het deze mooie kleuren.

Dit keer is men gegaan voor felle roze en paarse tinten. Het basketbalveld – beter bekend als Playground Pigalle Duperre – heeft een hele frisse look gekregen en steekt daarmee mooi af tegen de twee appartementen die het veld omringen.

Dit is Playground Pigalle Duperre

Een bericht gedeeld door Alex Penfornis (@alexpenfornis) op

Een bericht gedeeld door thomasaunier (@thomasaunier) op

Een bericht gedeeld door Julien Al. (@julien.al) op

Een bericht gedeeld door Mathieu Morel (@matmorel) op

Zelf eens langsgaan? Je vindt Playground Pigalle Duperre in het 9e Arrondisement in Parijs. Dit is het adres: 22 rue Duperré 75009. Métro Pigalle. Stuur je ons een fotootje als je er langs komt? 😉

In het 13de Arrondisement vind je trouwens ook een piekfijn kunstwerk, dus mocht je in de buurt zijn dan moet je dat zeker even bezoeken!

Reageer op artikel:
Basketbalveld tussen de woningen van Parijs krijgt een waanzinnig mooie metamorfose
Sluiten