Froot 7 nov 2017 Rosa Tettero

Hoe toepasselijk: deze baby werd met Halloween ter wereld gebracht door… The Joker!

Griezeliger dan dit opmerkelijke verhaal kan bijna niet. Brittany en Justin Selph uit Waverly in Amerika stonden op het punt om hun derde kindje te verwelkomen. Maar toen zij aankwamen bij het Henry County Medical Center, stond hun gynaecoloog Paul Locus al te wachten op hen. Maar hij zag er niet zo uit als normaal. Nee, hij vond het wel een leuk idee om verkleed te gaan als The Joker van Batman. 31 oktober was het immers Halloween.

Het stel zag hun vertrouwde arts gehuld in een groene pruik, wit gespoten haar en uitgelopen lippenstift. Nog voordat de bevalling op gang werd gebracht, ging de arts nog even naar huis om snoep uit te delen. Moeder Brittany vertelde dat ze alleen maar kon hopen dat hij terug zou komen als The Joker. En dat knoopte de arts goed in zijn oren.

Een echte Halloweenbaby dankzij The Joker

Een paar uur later, toen de bevalling inmiddels echt op gang was gekomen, verscheen de arts weer aan het bed. En je raadt het al: hij had zich niet omgekleed. The Joker was terug. Verrassend genoeg verliep de bevalling ongecompliceerd en kwam het derde kindje kerngezond ter wereld in goede handen van The Joker.

De Halloweenbaby genaamd Oaklyn Saige Selph kwam om tien voor half negen op Halloweenavond ter wereld. “Toen de dokter de volgende dag terugkwam op onze kamer, in zijn normale kleding, zei hij ‘Sorry dat ik er niet bij kon zijn gisteren, maar ik zie dat de bevalling goed gegaan is!’”, lacht Justin. “Hij was erg sportief!” Ook gaf de arts het kindje nog een kaartje dat hij ondertekende met ‘Dr. Joker’.

Het koppel heeft toch een beetje spijt. Waarom? Omdat Brittany zich in de tussentijd niet had opgemaakt als Harley Quinn, het vriendinnetje van The Joker. “We hadden het daar nog over gehad toen de dokter tussendoor even naar huis was gegaan. Maar helaas hebben we het niet gedaan!”

Bekijk ook:Het bizarre verhaal van de badass dokter die een heel bijzondere operatie deed[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Hoe toepasselijk: deze baby werd met Halloween ter wereld gebracht door… The Joker!
Sluiten