A. de Jong
A. de Jong Froot 14 mei 2018

De cast van ‘Avengers 4’: deze superhelden zijn al bevestigd voor de opvolger van Infinity War

Het einde van Avengers: Infinity War is dramatisch en noem dat gerust een understatement. Niet alle superhelden hebben het overleefd, verder geven we geen spoilers weg. Sterker: we kijken alweer naar de opvolger, die we maar even Avengers 4 noemen. Een groot deel van de cast is al bekend.

Want de mensen van Marvel Studios zitten niet stil en de superhelden al helemaal niet. Te weten dat er nu al een verzameling aan superhelden bevestigd is in de cast van de opvolger van Avengers: Infinity War. En wees gerust: de overleden superhelden raken niet in de vergetelheid, want die komen gewoon terug via time-jumps of flashbacks.

avengers 4, cast, superhelden

De superhelden in de cast van Avengers 4

Entertainmentwebsite Looper heeft de zaken in de onderstaande video op een rijtje gezet. In de Lineup van Avengers 4 zien we onder meer ‘Ant-Man’, ‘Black Panther’, ‘Black Window’, ‘Captain America’, ‘Captain Marvel’, ‘Falcon, ‘Gamora’, ‘Hawkeye’, ‘Hulk’, ‘Iron Man’, ‘Mantis’, ‘Nebula’, ‘Scarlet Witch’, ‘Spider-Man’, ‘Thor’, ‘Vision’, ‘War Machine’, ‘Wasp’, en ‘Winter Soldier’ terug. Ja, het watertanden is alweer begonnen.

Over het plot van Avengers 4 is nog niet iets noemenswaardigs bekend. Wel staat de releasedatum al vast: in Groot-Brittannië komt de film op 26 april 2019 in de bioscopen, in de Verenigde Staten op 3 mei 2019.

Alle Marvelfilms in 15 minuten, ter voorbereiding van Infinity War

Mocht je nog wat in te halen hebben: hier check je alle Marvel films in 15 minuten. Geloof ons, daarna kun je met een gerust hart naar Avengers: Infinity War. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in geld: bekijk de top 13 meest verdienende acteurs van Avengers: Infinity War.

Reageer op artikel:
De cast van ‘Avengers 4’: deze superhelden zijn al bevestigd voor de opvolger van Infinity War
Sluiten