Froot 2 dec 2016 Sissy Westerhuis

Australische man denkt borstimplantaat te vinden, maar het blijkt iets heel anders…

Even lekker naar het strand: velen houden daar wel van. Of het nu een strand van glas is, een strand vol bijzondere stenen of een strandje midden in het weiland… Het is allemaal top. En ja, soms kom je dan wel eens wat tegen. Natuurlijk een hele hoop schelpen, families en… Borstimplantaten?!

_92723277_img_5351

Mogelijke moord?

Een bezorgde man bracht een tasje met een rondvorming object naar agenten in het Australische Maroochydore, bij Queensland’s Sunshine Coast. Volgens BBC was de man bang dat hij een mogelijke moord op het spoor was… Wie mist er anders een borstimplantaat?

Al gauw kon het politiebureau middels een statement laten weten dat het niet ging om een gruwelijke daad. “Agenten van het Maroochydore Station waren gelijk paraat toen deze vondst binnenkwam, een bezorgde bewoner zei dat het om een mogelijke moord ging,” aldus het statement.

Maar wat bleek nou…?

“Onderzoeken hebben uitgewezen wat agenten al vermoedden… Het item bleek een kwal te zijn.

Volgens Colin Sparkes, medewerker van de lokale reddingsdienst, is de kans vrij groot dat er zulke kwallen worden gevonden: ze komen namelijk nogal veel voor in het gebied.
giphy

Kwallen kunnen behalve verwarrend ook betoverend zijn, kijk maar eens naar deze exemplaren. En deze heeft duidelijk al gegeten!

Je vergissen in de sufste dingen

Reageer op artikel:
Australische man denkt borstimplantaat te vinden, maar het blijkt iets heel anders…
Sluiten