Froot 11 jan 2018 Froot.nl

Te cute! Deze asielhond met bijzondere tandjes steelt de harten van het internet

Iedere keer als we een schattig asielhondje voorbij zien komen, zouden we het liefst meteen in de auto stappen om hem op te halen. Zo ook met Zipper, een zeven jaar oude asielhond met een onderbeet en aparte tandjes.

Anders dan anders

Toen Zipper door medewerkers van een asiel in de Verenigde Staten van straat werd gehaald, was het meteen duidelijk dat ze anders was dan andere honden.

Zippers ondertanden staan namelijk iets naar voren, waardoor ze er anders uitziet dan andere hondjes. Daarnaast staan haar tanden enorm ver uit elkaar en heeft ze wat haarverlies door een vlooienallergie.

Een hard leven

Hoe Zipper aan de onderbeet is gekomen, is voor de medewerkers van het asiel een raadsel. Waar ze vandaan komt is ook niet bekend, maar te zien aan de toestand waarin ze in het asiel belandde, heeft ze een behoorlijk zwaar leven achter de rug.

Naar alle waarschijnlijkheid was ze een buitenhond waar niet goed voor werd gezorgd en de kans is groot dat ze is achtergelaten door haar vorige baasjes. Hoe je zo’n schatje kunt achterlaten, is ons ook een raadsel. Kijk nou hoe cute ze eruitziet, die laat je toch nooit meer gaan?

Reageer op artikel:
Te cute! Deze asielhond met bijzondere tandjes steelt de harten van het internet
Sluiten