Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 18 jan 2017

Asielhond heeft leren glimlachen zodat hij hopelijk sneller wordt geadopteerd

Toen de hond genaamd Riley door een dakloze naar het asiel werd gebracht, wilden de medewerkers maar al te graag dat deze lieve hond gauw zou worden geadopteerd. De tweejarige viervoeter is hartstikke sociaal en vindt zowel mensen als andere honden hartstikke gezellig. Maar toch werd er niet erg snel een nieuw baasje gevonden voor de hond, en dus bedachten de medewerkers van Front Street Animal Shelter een plan…

“Een van onze medewerkers, Britney Ridge, werd opslag verliefd toen ze Riley zag. Wat de reden precies is weten we niet, maar Ridge heeft Riley geleerd om te glimlachen!” vertelt Gina Knepp van het asiel aan The Dodo.

Het bleek al gauw een schot in de roos en Riley is heel leergierig. Inmiddels glimlacht ze naar iedereen die ze ontmoet. Kijk eens wat een schatje het is:

In dit filmpje zie je dat Riley keurig op commando een lach kan laten zien:

We kunnen ons haast niet anders voorstellen dat deze lieverd nu niet snel een nieuw baasje vindt! Wil jij ook je hond leren glimlachen, dan zou je het eens kunnen proberen via deze stappen. Succes!

Wist je trouwens dat ze bij het asiel wel vaker creatief te werk gaan om voor de honden een nieuw baasje te vinden? Zo worden er fotoshoots, verkleedpartijtjes en wedstrijdjes gekke bekken trekken gehouden. En als het dan is gelukt en de hond een nieuw plekkie heeft, dan krijg je dit hartverwarmende resultaat.

Reageer op artikel:
Asielhond heeft leren glimlachen zodat hij hopelijk sneller wordt geadopteerd
Sluiten