Alex Ebbers
Alex Ebbers Article 5 dec 2017

De ultieme manier om je koffie geserveerd te krijgen: in een donut!

Een kopje koffie zonder koekje of andere vorm van zoetigheid is eigenlijk bijna het drinken niet waard. Toch? Het één vult het ander naadloos aan. Dit dacht een Australische bakker ook en kwam daarom met een heuse koffiedonut. En ja, dat is precies wat je denkt dat het is: koffie in een donut. Wat wil je nog meer?

Een bericht gedeeld door Katie Toney (@katie__toney) op

Gaat dat wel goed?!

Voor omgerekend zo’n vijf euro krijg je een kaneeldonut gevuld met een laagje Nutella, met in het midden een kuiltje waar de espresso in wordt geschonken. En ja, ook aan het lekken van de koffie door de donut heen is gedacht; dankzij de speciale formule waarmee de koffiedonut wordt bereid, blijft de koffie netjes in het kuiltje zitten, klaar om opgedronken te worden.

Hebbenhebbenhebben

Helaas is deze hemelse combinatie vooralsnog alleen te verkrijgen in de Australische plaats Kenilworth. Heb je mooi nóg een reden om een vlucht te boeken naar dat prachtige land aan de andere kant van de wereld.

koffie, in, donut
April Elizabeth Photography

Creatief met koffie

Deze Australische bakker is niet de enige die koffie met eten combineert: ook in in de New Yorkse wijk Brooklyn zijn ze erg creatief met koffie!

Reageer op artikel:
De ultieme manier om je koffie geserveerd te krijgen: in een donut!
Sluiten