Vacature: Froot zoekt een stagiair!

Vacature: Froot zoekt een stagiair!

Inspirerende kunstwerken, opmerkelijke uitvindingen, schattige dieren en verhalen die je niet meer loslaten. Dat zijn de dingen die je op Froot leest. Nu hoef je ze niet meer alleen te lezen, maar kun je wellicht zelf ook Frootjes gaan schrijven. Froot is namelijk op zoek naar een stagiair die per september 2017 (eerder mag ook) voor een periode van minimaal vijf maanden onze redactie komt versterken.

batman-robin-stagiair-froot1

Als redactiestagiair van Froot schrijf je over de meest uiteenlopende dingen en zal je maandelijks vele mensen hun ‘dagelijkse dosis webvitaminen’ bezorgen. Daarnaast buig je je over de social media kanalen van Froot en denk je mee over campagnes voor onze adverteerders. Eigenlijk kan iedere figuurlijke deur op de redactievloer open, zolang je handig en vaardig genoeg bent om de figuurlijke klink te vinden.

Een stagiair van Froot beschikt over de volgende superkrachten:
– Wo/hbo-opleidingsniveau
– Een gouden pen (of toetsenbord) die iedere spellingscontrole met gemak verslaat
– Een sterke, allesomvattende affiniteit met het internet
– Basiskennis van Adobe Photoshop en/of Adobe Illustrator
– Kennis van HTML (pre)

Tijdens je stage zul je de wereld van online media leren en zul je tegelijkertijd kansen en verantwoordelijkheden krijgen. De redactie huist midden in het centrum van Amsterdam en je krijgt er ook nog een groep gezellige collega’s (en epische vrijdagmiddagborrels) bij. Oh, en uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Klinkt dit als jouw kop thee? Mail dan je cv en een verbluffende motivatie naar [email protected].

stagiairsgezocht_FROOT