Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 11 apr 2017

Komediant maakt een anti-ruzie ruimte voor koppels in IKEA

Iedereen die wel eens met zijn wederhelft in de Ikea is geweest, zal het herkennen: de eindeloze discussies met je partner. Heb je eindelijk de perfecte grijze gordijnen gevonden, wil je partner ze in het roze met witte stippen. Dat matcht dan weer niet met de gele kussens die jullie net hebben gevonden… Zo gaat het van kwaad tot erger en sta je ruzie te maken middenin de Ikea. Daar heb je toch helemaal geen zin in?

De Amerikaanse komediant Jeff Wysaski heeft daar een oplossing op gevonden, namelijk het “Relationship Saving Station”. Precies, dé plek om nog op het nippertje je relatie te kunnen redden in de IKEA.

We kennen Jeff overigens al van eerdere humoristische acties, zoals het plaatsen van grappige briefjes door heel Los Angeles en het achterlaten van grappige recensies in IKEA. Met de anti-ruzie spot wil hij ervoor zorgen dat koppels minder stress ervaren tijdens hun winkeluitje. Dat betekent dus nooit meer ruzie maken in de IKEA! Het ‘station’ staat op dit moment alleen in Californië in de lokale IKEA bij Jeff in de buurt, maar het zou toch tof zijn als die idee wordt opgepikt voor meerdere IKEA’s?

Bekijk ook: Grappenmaker laat nepgastenboek achter in een AirBnB, met daarin de vreemdste teksten

Reageer op artikel:
Komediant maakt een anti-ruzie ruimte voor koppels in IKEA
Sluiten