Alpaca photobombt een huwelijksaanzoek. En dat levert geweldige foto’s op!

Photobombende dieren, daar zijn we dol op. En als het dier in kwestie ook nog eens een alpaca is, dan is het al helemaal top. En om het nog even romantischer te maken: het gebeurde dit keer tijdens een huwelijksaanzoek.

Trouwfotograaf John Myers was bezig met het vastleggen van het huwelijksaanzoek van Kevin Scanlon en Bethany Rumley op een alpaca-boerderij, toen een van de alpaca’s opeens wel heel dicht bij de camera kwam.

Bethany dacht in eerste instantie dat het een gewone fotoshoot voor hun hele gezin zou zijn. Echter moesten ze ook nog even met z’n tweeën op de foto. John zette een voeder emmer achter ze zodat de alpaca’s zich om het koppel heen zouden verzamelen. Leuk voor de foto. Maar zodra Kevin op zijn knieën ging en Bethany ten huwelijk vroeg, besloot één van de alpaca’s op onderzoek uit te gaan en liep richting de fotograaf. Op zoek naar meer eten.

“Ik had met mijn camera natuurlijk naar links of rechts kunnen gaan om de alpaca uit beeld te houden, maar in plaats daarvan omarmde ik de photobomb’, vertelt John. ‘Je ziet nou eenmaal niet elke dag alpaca’s op aanzoek foto’s.’

Hij heeft ook nog wat foto’s kunnen maken zonder alpaca voor de lens, maar we hebben het vermoeden dat de twee de foto’s met alpaca veel leuker vinden.

Hadden we zoiets niet al eens eerder gezien?

Dat klopt! Deze teckel photobombde ook al een photoshoot, met hilarische foto’t tot gevolg.

Reageer op artikel:
Alpaca photobombt een huwelijksaanzoek. En dat levert geweldige foto’s op!
Sluiten