Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 2 nov 2017

Deze AirBnB is bijna helemaal van LEGO gemaakt en je maakt kans om er gratis te overnachten

LEGO-liefhebbers, opgelet! Leg je steentjes maar even weg want hier moet je echt even voor gaan zitten. In Denemarken is een AirBnB waar je wordt omringd door je favoriete speelgoed en… Je kunt er nog gratis overnachten ook!

LEGO o-ver-al

De slaapplaats is ontstaan nadat LEGO en AirBnB de handen ineen sloegen. In de accommodatie zijn niet alleen de stoelen en tafels van de gekleurde blokjes gemaakt, ook slaap je tussen steentjes. En wanneer je aankomt bij het vliegveld word je zelfs opgehaald in een auto van LEGO-blokjes. Natuurlijk dineer je bij een toepasselijk restaurant met jawel…, wat dacht je anders? 😉

De AirBnB staat in de Deense plaats Billund en er zijn maar liefst 25 miljoen steentjes van het speelgoedmerk gebruikt. Jep: het thema is overduidelijk LEGO.

Gratis en voor niets!

Het mooiste van alles is dat je kans maakt om er gratis een nachtje te verblijven. Het LEGO-huis is namelijk onderdeel van AirBnB’s wedstrijd getiteld ‘Night At’, waarbij mensen in Denemarken hun huis ter beschikking kunnen stellen voor een overnachting.

Kans maken?

Het enige dat je heeft te doen om kans te maken op een overnachting in het LEGO-huis is een foto maken van wat jij hebt gemaakt met het speelgoed. Supercool. Wil je de gok wagen? Je kunt hier meedoen aan de wedstrijd. LEG(G)O!

Heb je geen tijd om mee te doen aan de wedstrijd maar wil je toch graag meer LEGO in je leven? Check dan even deze huisdieren. Hebben!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Deze AirBnB is bijna helemaal van LEGO gemaakt en je maakt kans om er gratis te overnachten
Sluiten