Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 28 aug 2017

Deze agent gaat he-le-maal los tijdens de Notting Hill Carnival

Carnaval? Daar houden wij van! Feesten, gezelligheid en… dansen! Vooral dat laatste is iets dat voor het Notting Hill Carnival 2017 in Londen een leuke uitsmijter heeft gezorgd. Hoe? Doordat een agent – in functie – niet stil kon blijven staan en zijn fantastische dansmoves liet zien. Kijk zelf maar:

De video werd maandag gemaakt door Twittergebruiker Phemmy Nice. De politieagent, Daniel Graham, heeft trouwens al eens eerder zijn dansmoves laten zien toen hij mee deed aan Britain’s Got Talent – hoe dat ging zie je hier.

Bekend én agent

Doordat hij mee heeft gedaan aan het tv-programma werd de 34-jarige politieagent herkend toen hij op het Londense festival aan het werk was en ja… Dan blijf je niet onopgemerkt!

Graham verwacht overigens niet dat zijn hobby zijn beroep enig kwaad zal doen: in gesprek met The Evening Standard zegt de agent dat hij hoopt dat dit juist het beroep wat toegankelijker maakt.

Dansende dienders

Daniel is overigens niet de enige agent die beschikt over uitstekende danspasjes: deze Canadese man in ‘t blauw liet zich ook van zijn soepele kant zien!

Reageer op artikel:
Deze agent gaat he-le-maal los tijdens de Notting Hill Carnival
Sluiten