Froot 20 sep 2017 Sissy Westerhuis

Adidas heeft (speciaal voor Oktoberfest) schoenen ontwikkeld die bestand zijn tegen bier en braaksel

Drinken? Helemaal prima, maar wel met mate(n). Je kunt er namelijk hartstikke ladderzat van worden. Dan komen de hilarische keukentaferelen, notes to self en… deze situaties vanzelf. Maar, besluit je dan toch net even over het randje te gaan, dan kan het nog wel eens gebeuren dat je knoeit of over je nek gaat

Hoewel het zogenoemde ‘achterstevoren eten’ voor behoorlijk wat opluchting kan zorgen is het ook een oorzaak van veel gedoe: je kunt namelijk braaksel op je schoenen krijgen. En dat is hartstikke zonde! Ook knoeien met bier doet je schoeisel weinig goeds.

Adidas kent en erkent die problemen en heeft daarom zelf een schoen ontwikkeld die bestand is tegen braaksel en bier: de Adidas Originals Munchen Made In Germany. Eigenlijk zijn ze speciaal voor Oktoberfest, maar ze zullen je in de zomer ook vast heel goed staan. Wel handig voor een festivalletje hier en daar!

Zo zien ze er uit:

froot

En check ook even deze video

Hebben!

Je kunt je wel voorstellen dat we nieuwsgierig zijn geworden naar het schoeisel, maar helaas zijn deze stappers overal uitverkocht! We keken hier, zochten hier en vonden op deze site nog een aantal paar maten.

Zit jouw maat er niet tussen? Dan is het hopen dat er gauw een nieuwe lading van deze Adidasjes beschikbaar komt.

Wat vind jij?!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Adidas heeft (speciaal voor Oktoberfest) schoenen ontwikkeld die bestand zijn tegen bier en braaksel
Sluiten