Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 5 jan 2017

Adidas negeert de commercial die een student voor ze maakte. Maar nu gaat ‘ie alsnog viral

De 26-jarige student Eugen Merher had voor adidas eigenhandig een geweldige en inspirerende reclame gemaakt en opgestuurd naar adidas in de hoop en verwachting dat ze dit zouden oppakken en misschien wel zouden gebruiken. Maar adidas liet niets van zich horen… De ongeveer anderhalve minuut durende reclame gaat over hoe een bejaarde oud-sporter uit Duitsland die een eenzaam bestaan leeft in een verzorgingstehuis. Hij vindt zijn oude adidas schoenen en wil weer gaan sporten en hardlopen. Hij besluit uit zijn ‘gevangenis’ te breken. Met behulp van de schoenen en zijn mede huisgenoten krijgt hij de hulp en steun om los te breken en te kunnen rennen naar die vrijheid!

Eugen stuurde dit filmpje op naar de communicatie-afdeling van adidas, maar adidas negeerde het filmpje volledig en Eugen kreeg niks van ze te horen. Jammer genoeg voor adidas want ze hadden hier veel aandacht mee kunnen krijgen. Maar Eugen nam het heft in eigen handen want nu gaat dit filmpje viral!

Wat denk je? Zou adidas spijt hebben?

Adidas heeft veel goede reclames gehad, maar deze commercial van ‘Even Apeldoorn bellen’ is toch wel een van onze favorieten!

Reageer op artikel:
Adidas negeert de commercial die een student voor ze maakte. Maar nu gaat ‘ie alsnog viral
Sluiten