Deze bizarre achtbaan en glijbaan in één is misselijkmakend en tof tegelijk

Achtbaan- én glijbaanliefhebbers opgelet: wij presenteren u de Slidewheel. De wattes? Jawel, een 140 meter lange waterglijbaan die ook prima door kan als achtbaan. Tijdens een ritje heb je namelijk geen idee meer wat boven en onder en links en rechts is en vliegen de G-krachten je om de oren. Kan het nog gekker?

Glijbaan

Als je de constructie ziet, heb je geen idee hoe je ooit in én uit de glijbaan gaat komen. We leggen uit: je gaat er eigenlijk op dezelfde manier in als in een normale glijbaan, maar dan in een band voor meerdere personen. Onderweg merk je dat de glijbaan draait en je op een random moment een andere kant op stuurt waardoor je totaal de kluts kwijt raakt. Nét op het moment dat je dat niet verwacht, natuurlijk.

Totaal gestoord

Net op het moment dat je denkt dat je even adem kunt halen, draait de draairichting van de glijbaan om en glijd je achteruit verder. Totaal gestoord, toch? Heel lang ben je niet binnen, want een ritje duurt pak ‘m beet anderhalve minuut.

Concept

Helemaal wild geworden van het idee? We moeten je toch nog even tegenhouden. De Slidewheel is namelijk nog niet open voor publiek, maar dient op dit moment alleen nog als conceptmodel. Wel hebben een aantal lucky bastards het ding mogen testen. Die beelden vind je hieronder.

Bekijk ook: Awesome: deze opa bouwde een achtbaan in zijn achtertuin voor zijn kleinkinderen

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Deze bizarre achtbaan en glijbaan in één is misselijkmakend en tof tegelijk
Sluiten