Steven Strijbosch
Steven Strijbosch Froot 11 jul 2018

Deze betaalbare Lion King en Harry Potter collectie wil je in huis

Na ontelbaar fictieve huizen te hebben ingericht in The Sims is het eindelijk tijd voor het echte werk: je mag de interieurdesigner officieel in jezelf los maken. Maar, in je eentje de IKEA-brochure, vtwonen en de Riviera Maison uitspelen is een hele opgave. Om je een handje te helpen schrijven we elke week over toffe wooninspiratie, fijne aanbiedingen en unieke accessoires.

kamerplant aanbieding aldi bananenplant
Roomed

Deze week weer veel toffe aanbiedingen! Bij de Aldi scoor je bijvoorbeeld deze fantastische kamerplant! – Roomed

Aanbiedingen

Goed nieuws voor iedereen die zijn of haar huis- of slaapkamer wil opleuken met mooie groene planten. De Aldi heeft deze week onder andere een Bananenplant (in pot!) in de aanbieding. Het is nogal een stuntprijs, voor de kamerplant betaal je maar €3,99! Bij bijvoorbeeld Bol.com betaal je rustig meer dan 20 euro. Tel uit je winst, dit zijn de aanbiedingen waar we het allemaal voor doen! Vanaf donderdag 12 juli 2018 staan ze in de winkel.

Tuin

Deze MELINERA Solar lichtketting van de Lidl bestaat uit tien energiebesparende LED’s en is beschikbaar in drie varianten. De lampjes en ketting zijn hartstikke waterdicht dus perfect om de tuin mee op te vrolijken. Voor zes euro per lampketting kun je ze eigenlijk niet laten hangen!

lampjes tuin romantisch
Lidl

Deze tuinlampjes zijn schattig én goedkoop – Lidl

Stoel

Deze ‘Bold Chair’, van Belgische makelarij, is een waar kunststuk in je woon- of eetkamer. Maar echt, want de stoel is onderdeel van de The MoMA collectie—gecureerd door het Museum of Modern Art in New York. Het design is beschikbaar in dertien verschillende kleuren waarvan Forest Green en Duck Blue tot onze favorieten behoren. Prijzig is de stoel wel; één zitje kost je €400,-.

designstoel Big Game
Moustache

De Bold Chair van Big Game is een fantastische designstoel, die ook nog lekker zit! – Moustache

Cadeautips

Cadeaustress? Geen zorgen! Met de nieuwe ‘Hakuna Matata’-collectie van Primark ben je meteen weer senang. Zoek je iets met een nog hoger popcultuur-gehalte om iemands tuin, balkon of slaapkamer op te leuken? Voor tien euro scoor je bij de Primark een lichtsnoer van toverdranken uit de Harry Potter-serie.

cadeautip vrouw millennial lion king
Primark

Cadeautip voor elke Lion King liefhebber: de nieuwe collectie van de Primark. – Primark

Ook heel belangrijk: je bier moet wel koud blijven, ook als de zomer genadeloos toeslaat. Deze zogenaamde Can Coolers van Society6 kun je uiteraard ook gebruiken voor non-alcoholische versnaperingen, maar tof zijn ze zeker! Ideaal om te geven aan een fervent bierdrinker. Onze favoriet? De cooler met de Mean Girls-referentie: “Get in, loser!”

cadeautip man bier
Society6

Zo blijft je bier al-tijd koud, zelfs in de warme zomer – Society6

Nog meer inspiratie nodig? Zo laat je jouw woonkamer op een museum lijken.

Reageer op artikel:
Deze betaalbare Lion King en Harry Potter collectie wil je in huis
Sluiten