Froot.nl
Froot.nl Froot 24 okt 2017

93-jarige man luncht iedere dag (buiten de deur) met een foto van zijn overleden vrouw naast zich

Een 93-jarige man uit de Amerikaanse staat Georgia zet een wel heel bijzondere traditie voort, waar hij jaren geleden met zijn vrouw mee is begonnen. Samen lunchen.

Clarence en zijn vrouw Carolyn Purvis werden in 1948 stapelverliefd op elkaar, toen ze allebei nog hartstikke jong waren. In de laatste dertien jaar van hun samenzijn gingen ze regelmatig lunchen bij Smith’s Restaurant in Reidsville. Die gewoonte is er eentje waar Clarence nu graag aan vasthoudt want zijn vrouw is vier jaar geleden overleden.

Elke dag pakt Clarence nu zijn spulletjes en gaat hij naar het restaurant. Hij bestelt dan het dagmenu en gaat op zijn favoriete plekje zitten. En wat hij daar doet is zo lief: hij zet een foto van zijn Carolyn neer op tafel, zodat ze toch nog een beetje samen eten:

“Ze was altijd bij me. En nu is ze dat nog steeds,” vertelt Clarence in gesprek met WTOC.com. Clarence zegt ook dat er geen liefde is zoals die tussen hem en zijn vrouw.

Niet alleen Clarence houdt wel van gezelschap op zijn oude dag: de vriendschap tussen deze oudere man en een jongedame is ook prachtig om te zien.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
93-jarige man luncht iedere dag (buiten de deur) met een foto van zijn overleden vrouw naast zich
Sluiten