Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 20 dec 2016

9 verschrikkelijke kerstcadeaus die voor ongemakkelijke situaties zorgden

Kerstmis komt eraan en dat betekent voor veel gezinnen dat het weer tijd is voor cadeaus! Maar weet wat je geeft en vooral wat je eigenlijk NIET kan geven. Deze mensen hebben de meest gênante, flauwe en niet echt doordachte cadeaus gekregen… Dus leer hiervan en zorg dat je weet wat iemand leuk vindt om te krijgen!

1.

“Met kerst had mijn oma, wiens Nederlands erg gebrekkig is, voor mij een t-shirt gekocht met de tekst: ‘Ik ben geen gynaecoloog, maar ik wil best even kijken!’ Ze wist dat ik later dokter wil worden maar had geen idee hoe fout dit t-shirt was, dus na uitleg wat er eigenlijk op stond schaamde ze zich diep. Maar ik heb het shirt met trots de rest van de dag gedragen.”

2.

“Ik had ooit wat videogames laten liggen in de kamer van mijn ouders. Mijn moeder dacht dat mijn vader ze had gekocht voor mij als kerstcadeau. Dus voor kerst kreeg ik… Mijn eigen videogames.”

3.

Ik kreeg een lingerie giftcard van mijn oma, maar het cadeau zelf was niet het gênante eraan. Mijn oma had mijn broer gestuurd om de giftcard te kopen in de winkel, en de kassamedewerker vroeg mijn broer of hij kwam shoppen voor zijn vriendin? Mijn broer vertelde, nee het is eigenlijk voor mijn zus. Nou ja, eigenlijk is het voor mijn oma…”

4.

“Mijn oma gaf mij een fel rode onderbroek met ogen erop geplakt en een neus aan de voorkant waar je je piemel in kan stoppen. En dat gaf ze aan mij, haar kleindochter…”

5.

“Mijn oma gaf mij een houten speeldoos voor een 2 tot 4-jarige. En ik ben 14 jaar…”

6.

“Ik kreeg een boek genaamd: ‘Het zijn van een adoptiekind en hoe ga ik er mee om?’ Ik zat op de middelbare school en dat was wel even nieuw(s) voor me…”

7.

“Een paar jaar geleden met kerst zaten we met de hele familie bij elkaar. Mijn oma heeft haar benen moeten laten amputeren wegens gezondheidsredenen. Ze voelt zich nu veel beter en ze denkt er nooit bij na hoe het is om zonder benen te moeten leven. Maar voor kerst kreeg mijn oma van mijn tante 5 paar sokken… Het was de meest ongemakkelijke situatie ooit!”

8.

“Vroeger was ik vaak het lievelingetje van mijn oma, in tegenstelling tot mijn zusje. Als kind was ik gek op Pokémon en mijn oma kocht voor mij een waanzinnige speelset van Pokémon! Mijn zusje kreeg een kleine speelbal uit de dierenwinkel…”

9.

“Sinds jaren doen wij aan lootjes trekken met de kerst en toen ik 10 jaar was moest mijn tante voor mij een cadeau kopen. Toen ik mijn cadeau kreeg en openmaakte, zat daar de vieze onderbroek in van mijn tante! Ze had cadeaus ingepakt terwijl ze met de was bezig was, lekker bezig…”

Weet dus wat je vraagt voor Kerstmis en welke cadeaus je wel en niet moet geven! Het kan zo fout gaan soms. Weet dus wat je online misschien niet moet kopen…

Reageer op artikel:
9 verschrikkelijke kerstcadeaus die voor ongemakkelijke situaties zorgden
Sluiten