Froot 1 dec 2016 Geert de Wekker

9 originele (en een beetje vreemde) adventskalenders die Kerstmis nog specialer maken

Nu het december is, betekent het dat we langzaam mogen aftellen tot Kerstmis. En hoe kan dat beter dan met de good ol’ adventskalender?!

Deze adventskalenders zijn meestal gevuld met chocolaatjes en dat is ieder jaar natuurlijk weer lekker. Maar dit jaar is het misschien eens tijd voor een andere adventskalender! En misschien denk jij nu ook van, “Tja, wat past er nog meer in die gesloten vakjes?” Nou, heel veel verschillende dingen en er blijkt echt voor ieder wat wils te zijn!

Dus mocht je even klaar zijn met de chocolaatjes, dan hebben we hier 9 andere adventskalenders die jou elke dag zullen verrassen tot en met de kerst! Wat dacht je van elke dag een stukje kaas, of elke dag een blokje LEGO?

1. Bieradventskalender (€71)

Froot adventskalenders

Voor iedere bierliefhebber elke dag een ander soort bier! Moonpig brengt met deze adventskalender 24 verschillende soorten bier (van over heel de wereld) om jou iedere dag in de kerstsfeer te brengen.

2. Kaasadventskalender 2017

Froot adventskalenders

Wie de trend volgt gaat dit volgend jaar zeker in huis halen, de kaasadventskalender! Gemaakt door en voor een echte kaasliefhebber wordt deze unieke adventskalender in 2017 op de markt gebracht. Volgend jaar geen chocola, maar echte stukjes heerlijke kaas! Lekker of een tikkeltje vreemd? Wij weten het nog niet helemaal…

3. Kerstkoekjes in stoffenadventskalender (€57)

Froot adventskalenders

Kerstkoekjes zijn misschien wel de ultieme kerstlekkernijen. Dus hoe beter dan je heerlijkste kerstkoekjes bewaren in deze stoffen adventskalender? Bij Biscuiteers bestel je deze te leuke kerstkoekjes om deze Kerstmis nog traditioneler te maken

Het hele jaar door aftellen tot Kerstmis

4. LEGO-adventskalender (€25)

Froot adventskalenders

Voor ieder wat wils, dus ook voor de kinderen! Deze awesome LEGO-adventskalender laat kinderen verrassen door elke dag een ander vakje te openen om iets nieuws te bouwen. De kinderen zullen elke dag weer verrast worden met iets nieuws om hun eigen creaties te bouwen.

5. Playmobil-adventskalender (€41)

Froot adventskalenders

Mocht je meer fan zijn van Playmobil? Geen probleem, de adventskalender bestaat namelijk ook in Playmobil vorm, zodat kinderen iedere dag hun Playmobil wereld verder uit kunnen breiden!

6. Selfridges Molton Brown (€170)

froot-adventkalenders5

Ga je liever voor lekkere geurtjes dan speelgoed of eten en drinken? Dan is deze geurige adventskalender van Selfridges perfect voor jou!

7. Whiskey adventskalender (€180)

Froot adventskalenders

Ben je klaar met die kou buiten en wil je jezelf lekker opwarmen? Met deze Whiskey adventskalender kom je elke dag een beetje meer in de kerstsfeer, iedere keer met een andere whiskey shot!

8. Body Shop adventskalender (€100)

Froot adventskalenders

Ook The Body Shop heeft voor jou je eigen dagelijkse producten verstopt in een adventskalender om iedere dag verrast te worden met wat lekkers.

9. Huisdieren adventskalender (€8)

Froot adventskalenders

Vind je dat je je hond ook wel eens wat extra aandacht mag krijgen tijdens de kerst? Koop deze huisdieren adventskalender voor jouw hond en laat hem of haar gelukkig worden met elke dag een ander snoepje! Want iedereen verdient liefde rond de kerst, toch?

Reageer op artikel:
9 originele (en een beetje vreemde) adventskalenders die Kerstmis nog specialer maken
Sluiten