80-jarige oma vraagt kleindochter om een make-up transformatie. Met verbluffend resultaat!

De 80-jarige Kroatische Livia vroeg haar kleindochter Tea Flego, die best handig is met make-up, of ze haar oma niet (nog) eens onder handen kon nemen met haar kwasten, foundation en lippenstift. Uiteraard wilde ze dat en liet het ook gelijk haar 58.000 Instagramvolgers zien.

Dat ze er na afloop glamoureus uit zou zien had Livia misschien wel verwacht. Haar kleindochter oefent immers al van kleins af aan op Livia als make-up model. Maar dat ze dit keer heel het internet over zou gaan, zag ze niet aan komen. Maar het resultaat is dan ook wel verbluffend.

Voor de make-over:

Na de make-over:

Ze wilde een frisse look. En dat is het ook zeker!

Wauw!

En in dit filmpje zie je hoe Tea te werk ging

GLAM-MA (80) loves you guys❤ @teaflego #teaflego @opvlashes @hudabeauty @gerardcosmetics @liplandcosmetics @mywunderbrow @wakeupandmakeup @allmodernmakeup @makeupvideoss @glamvids @amrezy #wakeupandmakeup#allmodernmakeup#vegas_nay#makeupclips#makeupcoach#universodamaquiagem_oficial#opvlashes#hudabeauty#hudakattan#hudalashes#wunderbrow#gerardcosmetics#howtomakeup#glamvids#maccosmetics#makeupobsessed#slave2beauty#beautyblogger#motd#makeupgeek#makeupartistworldwide#amrezy#makeupaddiction#makeupjunkie#makeupfanatic1

Een video die is geplaatst door makeupbyteaflego (@teaflego) op

Glam-ma!

Bekijk ook: Dit is de meest freaky make-up tutorial OOIT

Reageer op artikel:
80-jarige oma vraagt kleindochter om een make-up transformatie. Met verbluffend resultaat!
Sluiten