Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 13 mei 2017

8 uitvindingen die totaal onzinnig zijn

We boffen maar dat er aan de lopende band handige uitvindingen worden gedaan. Zoals bijvoorbeeld deze producten die het leven van ouders een stuk makkelijker maken. Maar tussen alle geniale producten zitten af en toe ook uitvindingen die maar weinig nut hebben… Simpelweg omdat ze een taak juist alleen maar moeilijker maken of omdat het product helemaal niets toevoegt. Wij verzamelden 8 van zulke onzinnige uitvindingen en zetten ze op een rijtje.

1. NVX 200 Speaker Phone


Deze bluetooth speaker maakt van je iPhone weer een oldschool telefoon. Zo ga je eigenlijk weer een stap terug in de technologie. Een bluetooth speaker voor je telefoon is natuurlijk wel handig, maar die kun je in veel compactere en handigere formaten kopen.

2. USB Pet Rock


Een steen die je in een USB-aansluiting kunt pluggen, dat is alles wat het is. De steen doet helemaal niks, behalve liggen. Als je een huisdier zoekt waar je weinig zorgen aan hebt, dan is de USB Pet Rock natuurlijk perfect.

3. Een schoen met airconditioning


Deze schoenen bieden je verfrissing wanneer de temperaturen hoog oplopen. Misschien handig als je snel last hebt van zweetvoeten, maar eigenlijk is het gewoon een schoen met gaten erin.

4. Anti radiatie ondergoed


Deze onderbroeken zijn gemaakte van zilveren polyesterdraden en beschermen je geslachtsdeel tegen alle stralingen van buitenaf, zoals die van je telefoon of van wifi. Wat daar precies het nut van is snappen wij ook niet.

5. Ruggen krab t-shirt


Dit t-shirt heeft op de achterkant een groot vlak met nummertjes en daarbij hoort een klein t-shirtje waarop je kunt aangeven waar je jeuk hebt. Veel handiger dan het gewoon benoemen natuurlijk…

6. Hooikoorts pet


Het is mega onhandig om zakdoekjes in je tas of zak mee te nemen, dus je kunt beter een pet dragen met daarop een grote wc-rol. Staat ook meteen erg mooi.

7. Paraplu stropdas


Je bent aangenomen voor een baan waar je netjes gekleed moet, inclusief stropdas. Maar wat als het plotseling begint te regenen? Dan is een stropdas die fungeert als paraplu het beste dat je bij je kunt hebben.

8. Picknick broek


Ben je iemand die vaak vanaf zijn schoot eet, dan is deze broek ideaal voor jou. Door de extra stof in het kruis van de broek kun je wanneer je in kleermakerszit zit alles tussen je benen leggen.

[RELATED ID=315262]

Reageer op artikel:
8 uitvindingen die totaal onzinnig zijn
Sluiten