Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 5 dec 2016

8 perfecte cadeaus voor de grootste koffieliefhebbers

De feestdagen zijn er en iedereen doet zijn best om toepasselijke cadeautjes te kopen voor geliefden en vrienden. Maar hoe kun je iemand die gek is op koffie nou verrassen? Simpel, vergeet de zak koffiebonen of die saaie mok en wees creatief! Wij hebben hier voor jou de cadeaulijst samengesteld waaruit je de perfecte verrassing kunt kiezen voor jouw koffiefanaat!

1. ‘Duracell’ koffiemok (€9,95)

Koffie werkt als energie voor de mens, dus hou houd je beter in de gaten hoe vol jouw ‘batterij’ nog is? Met deze thermo mok zie je meteen wanneer je jouw mok moet “opladen” (=bijvullen). Zo blijf je 100% energiek!

2. Espresso ‘bloempotkopjes’ (set van 2 €14,95)

Wie zegt dat je niet kunt tuinieren terwijl je koffie drinkt? Met deze espresso ‘bloempotkopjes’ kun je de mooiste bloemen laten groeien in je koffie. Niet echt natuurlijk, maar het is een hele goede en groene hobby voor de koffiefanaten.

3. Koekiemonster mok (€26,01)

Koek en koffie! Met wie kun je beter koffie en koekjes delen dan met Koekiemonster zelf? Bewaar je koekjes onder in je mok terwijl Koekiemonster ze opeet.

Genieten van je allereerste kopje koffie van de dag

4. 3D latte maker Awatachino (€24,80)

Gek op latte macchiato of cappuccino? Maak van je koffieschuim dan ook een echt kunstwerk met deze 3D-latte maker. De mooiste figuren kun je maken van je schuim waardoor je koffie er nóg beter uit gaat zien.

5. Groei-je-eigen-koffieplant kit (€11,92)

We hadden het al eerder over tuinieren en koffie. Maar nu kun je ook écht je eigen koffieplant laten groeien om zo de meest biologische koffie te zetten in je eigen keuken.

6. De koffie-wekker (Pre-order)

Komt deze je bekend voor? Dat kan want hij is al eerder voorbij gekomen. Check hier voor meer details over dit awesome apparaat!

7. Customize je eigen hand gestempelde koffielepels (€ 71,28)

Koffie is persoonlijk en daar horen dan ook persoonlijke accessoires bij. Zoals deze hand gestempelde koffielepeltjes. Creëer je eigen lepeltje met motivatie of liefdevolle quotes en maak je koffie zo persoonlijk mogelijk.

8. Effe wachten… Nog even… Oké vertel! (€9,11)

Koffiedrinken het is een moment voor jezelf en daar moet je dan ook van kunnen genieten! Je wilt geen vervelende mensen om je heen met domme vragen, je wilt gewoon even helemaal niets. Laat iedereen maar even wachten tot jouw koffiemok zegt dat ze weer iets tegen je mogen zeggen.

Voor alle koffiefanaten vind je hieruit wel wat leuke cadeaus! Mochten ze ook nog liefhebbers zijn van kunst? Deze koffie en kunst gaan perfect samen.

Reageer op artikel:
8 perfecte cadeaus voor de grootste koffieliefhebbers
Sluiten