7 verborgen spelletjes op internet die je eigenlijk alleen maar per ongeluk had kunnen vinden

Wil je online spelletjes spelen, dan kun je daarvoor natuurlijk naar bepaalde websites gaan of verschillende apps downloaden voor je smartphone. Maar… wist je ook dat er verschillende spelletjes zijn verstopt op het wereldwijde web? Spelletjes die je eigenlijk alleen maar per ongeluk kunt tegenkomen wanneer je op een bepaalde term googelt bijvoorbeeld. Tot vandaag… Want wij kwamen er 7 tegen en zetten ze voor je op een rijtje:

1. De Google Chrome T-Rex

Bij iedereen gaat het internet wel eens kaduk. Maar gebruik je Google Chrome dan is dat nog niet eens zo’n ramp. Want ligt het web er daar eventjes uit, dan krijg je een T-rex te zien, met de melding “Er is geen internetverbinding beschikbaar”. Balen! Totdat… je op de spatie drukt. Spelen maar!

2. Basketbal in Facebook Messenger

Ja, je leest het goed. De Facebook Messenger app voor je smartphone is niet alleen handig om te communiceren met je vrienden, maar ook om een potje basketbal met ze te spelen.

Onze vrienden van WANT zijn er in ieder geval fan van en leggen je hier uit hoe het werkt.

3. Voetbal in Facebook Messenger

Maar basketbal is niet de enige sport die je in Facebook messenger kunt spelen. Stuur je een voetbal emoji naar je vriend op Facebook en je kunt lekker balletjes schoppen.

(Ja, wij moeten duidelijk nog even door oefenen…)

4. Boter, kaas en eieren op Google

Zin om boter kaas en eieren te spelen, maar wil niemand met je meedoen? No worries, tik gewoon ‘boter kaas en eieren’ of op z’n Engels ‘Tic tac toe’ in je zoekbalk en je ziet dit als eerste zoekresultaat verschijnen.

5. Pac-man op Google

Weer zo’n klassieker die dichterbij is dan je denkt. Tik simpelweg ‘Pacman’ of ‘Pac-man’ in op Google, en je kunt direct spelen!

6. Atari Breakout op Google Images

Typ in de Google zoekbalk: ‘atari breakout’, en ga vervolgens naar afbeeldingen/images (of andersom: eerst naar google afbeeldingen en daarna ‘atari breakout’ invoeren) en er verschijnt tegelijk het superverslavende breakout-spelletje.

7. Schaken op Facebook Messenger

En als je dacht dat je op Facebook Messenger alleen maar actieve spelletjes kon doen, dan heb je het mis. Ook aan de denkers onder ons wordt gedacht. Typ in een gesprek ‘@fbchess play’, en er wordt een schaakspel gestart.

Liever helemaal offline spelletjes spelen? Dat kan natuurlijk ook met deze te gekke bordspellen!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
7 verborgen spelletjes op internet die je eigenlijk alleen maar per ongeluk had kunnen vinden
Sluiten