Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 2 feb 2018

Deze 69-jarige vrouw heeft de meeste tatoeages ter wereld

Een vrouw van 69 heeft een bijzondere titel op haar naam staan: ze is de vrouw met de meeste tatoeages ter wereld. De dame uit Florida heeft bijna haar volledige huid vol laten inkten en nu heeft ze daarmee een record verkregen.

Beyond the Record

Charlotte Guttenberg kreeg eind januari de Guinness World Records-titel voor ‘vrouw met meeste tattoos’. En dat terwijl ze pas met deze opvallende ‘hobby’ begon toen ze al vijftig was.

Zo zag Charlotte eruit voor ze aan de tatoeages begon

Beyond the Record

Bijna 100% aan tatoeages

Guttenberg stond voor het eerst in de recordlijsten in 2015. Toen al was maar liefst 91,5% van haar huid voorzien van tatoeages. Inmiddels zijn alleen een klein deel van haar handen en haar gezicht nog vrij: 98.75% is inmiddels voorzien.

Lief!

Toen Charlotte haar allereerste tatoeage liet zetten heeft ze haar partner Chuck Helmke ontmoet. Hij is de meest getatoeëerde man ter wereld.

Charlotte & Chuck:

tatoeages, tattoo, record
Beyond the Record

Nog meer records

Naast de titels voor meeste tatoeages hebben de twee ook nog andere titels op hun naam staan: Charlotte heeft de meeste veren op haar lichaam getatoeëerd staan: 216. Chuck heeft de meeste doodshoofden op zijn lichaam, dat zijn er 376 om precies te zijn.

In deze video vertellen Charlotte en Chuck meer over hun tatoeages:

Reageer op artikel:
Deze 69-jarige vrouw heeft de meeste tatoeages ter wereld
Sluiten