Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 13 jan 2017

61-jarig model rockt een fotoshoot in een badpak (en geef haar eens ongelijk!)

Dames die online of in magazines kijken naar zwemkleding weten het vaak wel: modellen die de outfits dragen zijn vaak bloedmooi maar voldoen ook aan bepaalde schoonheidsidealen.

Niet te dik, niet te dun, niet te lang en niet te klein: je moet precies goed zijn! Maar, over leeftijden wordt meestal niets gezegd. De meeste vrouwen die ouder dan 40 zijn ambiëren dan ook niet meer om topmodel te worden. Maar, er zijn – gelukkig – ook uitzonderingen!

De Amerikaanse Yazemeenah Rossi bewijst dat je echt geen 20 hoeft te zijn om een bloedjemooi model te zijn: ze is namelijk al 61! De visueel kunstenares maakt niet alleen zelf graag foto’s: ze poseert er ook graag voor. Voor kledingmerk The Dreslyn gaf de 61-jarige zich bloot: ze ging in badpak.

Oprichter van The Dreslyn, Brooke Taylor Corcia, zegt tegen Huffington Post dat Rossi goed aansluit bij hun merk: “Dit is een vrouw die gezondheid en vitaliteit uitstraalt. Ze is zelfverzekerd, ze is kunstenares en ze zorgt duidelijk voor zichzelf. Onze kledinglijn sluit goed aan bij wie zij is!”

Haar geheim? “Ik gebruik olie voor mijn huid. Ik doe koolzaadolie in mijn haar. Ik scrub mijn huid één keer in de week met olijfolie en fijne suiker en ik eet elke dag een avocado en organic vlees en vis.”

Het is meer dan begrijpelijk als je meer wil zien van deze prachtige dame. Je kunt haar vinden op Instagram óf op haar eigen website.

Bekijk ook deze modellen die een duik nemen in het water, met prachtig resultaat!

Reageer op artikel:
61-jarig model rockt een fotoshoot in een badpak (en geef haar eens ongelijk!)
Sluiten