Froot 27 dec 2017 Sissy Westerhuis

Na 60 jaar vriendschap ontdekten deze heren dat ze broers zijn

Twee mannen die beiden op Hawaï wonen en al vanaf hun jeugd de beste maatjes zijn hebben recentelijk een opmerkelijkke ontdekking gedaan: ze zijn broers! De twee besloten deze verrassing met de kerst te delen met hun familie en vrienden.

Blijk je naast vrienden ook broers te zijn:

Alan Robinson en Walter Macfarlane zijn al meer dan 60 jaar vrienden. Ze werden allebei in de Amerikaanse staat geboren, zo’n 15 maanden na elkaar. Ze zaten op dezelfde school en speelden samen football.

Moet je de twee eens zien:

Individueel op zoek gegaan

Walter Macfarlane heeft zijn vader nooit gekend en Alan Robinson was geadopteerd. Los van elkaar werden ze toch nieuwsgierig en gingen ze – individueel – op onderzoek naar hun roots.

Macfarlane had al flink wat afgezocht op sociale media en diverse websites voor hij websites ging bezoeken waar DNA-matches werden doorgenomen, schrijft KHON-TV.

Topmatch

Uiteindelijk kwam er een topmatch bovendrijven: iemand met identieke X-chromosomen had als gebruikersnaam ‘Robi737’. “Alan Robison’s bijnaam was Robi en hij vloog in Boeing 737’s”, aldus Macfarlane.

Vrij gauw daarna kwam de aap uit de mouw:”Dit is het beste kerstcadeau dat ik me ooit had kunnen wensen. Het was best een schok”, aldus de Hawaïaan.

Al gewend?

Om de verrassing te delen met hun vrienden en familie was een ‘overweldigende ervaring’ volgens Robinson. “Ik heb geen idee hoe lang het duurt voor ik aan dit gevoel gewend ga raken.” De broers hebben inmiddels plannen om samen te gaan reizen en te genieten van hun pensioen. Zo leuk!

Reageer op artikel:
Na 60 jaar vriendschap ontdekten deze heren dat ze broers zijn
Sluiten