5 onweerstaanbare misdaadseries die je in één keer uit wil kijken

De herfst is in volle gang, dus willen we niets liever dan knus op de bank series bingewatchen. Maar… wat nou als er niks op tv is en we Netflix wel zo’n beetje uit hebben gespeeld?! No worries! ABC Studios heeft een reeks heerlijke en onweerstaanbare misdaadseries voor je klaarstaan waarmee je die druilerige herfst (en winter!) wel doorkomt! Zowel oude klassiekers als gloednieuwe seizoenen laten je aan de buis gekluisterd zitten:

Criminal Minds – 2005-heden (12 seizoenen)

Criminal Minds is zeker weten geen nieuwkomer, maar juist een heerlijke klassieker waar je wellicht weleens wat van gezien hebt. Maar… heb jij ook alle twaalf (!) seizoenen gezien? Nee? Dan heb je wat in te halen!

Zoals in veel misdaadseries draait het ook in Criminal Minds om een agent die met zijn team verschillende moorden moet oplossen. Maar waar deze serie zich op toffe wijze in onderscheidt is dat Criminal Minds zich juist richt op de misdadigers, in plaats van de misdaden. Precies, je duikt letterlijk in die criminal minds

Criminal Minds: Beyond Borders – 2016-heden (1 seizoen)

Criminal Minds: Beyond Borders is zoals je misschien wel verwacht een spin-off van Criminal Minds, maar dan dus de grens over. In deze spannende serie volg je namelijk een groep FBI-agenten die misdrijven moet oplossen waarbij Amerikaanse burgers in het buitenland betrokken zijn geraakt. Dubbel zo spannend dus!

Quantico – 2015-heden (2 seizoenen)

In deze bloedstollend spannende serie volg je – in het heden én het verleden – het leven van een aantal jonge FBI trainees op FBI Acadamy Quantico in Virginia. Ook wel ‘de zwaarste bootcamp en moeilijkste grad school in één’ genoemd. Hier volgen ze een heftige training waarbij alleen de beste, snelste, intelligentste en meest empathische studenten worden uitgekozen om de opleiding te volgen. Een opleiding die geheel in het teken staat van de aanslagen van 11 september.

Castle – 2009-2016 (8 seizoenen)

De oplettende Frooter heeft deze serie al eens voorbij zien komen bij ons, maar we zijn zo erg fan van deze serie dat we ‘m gewoon nog eens noemen.

Castle vertelt het verhaal van de succesvolle schrijver Richard Castle die wordt ingeschakeld om samen met de politie van New York City een aantal moordzaken op te lossen. Waarom hij? Omdat een seriemoordenaar exact dezelfde moorden pleegt als in Castle’s verhalen worden beschreven. En tja… hij weet natuurlijk als geen ander hoe de seriemoordenaar denkt en te werk gaat.

Secrets & Lies – 2015-2016 (2 seizoenen)

Geheimen, leugens en moord. Dat zijn de drie pijlers van deze heerlijke serie waarin (in seizoen 1) de moord op een 6-jarig jongetje centraal staat. Het jochie wordt in een buitenwijk ontdekt door Ben Crawford (Ryan Philippe), maar wanneer detective Andrea Cornell (Juliette Lewis) de opdracht krijgt deze zaak op te lossen blijkt Ben de hoofdverdachte te zijn…

Waar te kijken?

No worries, je hoeft heus niet elke week op een vast tijdstip voor de buis te zitten. Dat is zo ouderwets! En de series stuk voor stuk opnemen is ook niet nodig. Nope… je kunt deze 5 series (25 seizoenen in totaal!) gewoon kijken wanneer het jou uitkomt. Wil je alles achter elkaar kijken? Geen probleem!

Deze vijf topseries zijn namelijk te zien bij ABC Studios on Demand. Dat betekent dat ze voor iedereen met een Movies en Series XL-pakket van Ziggo, Videoland en het Pluspakket van KPN beschikbaar zijn! Cancel al je plannen voor het weekend dus maar vast!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

In samenwerking met ABC on Demand

Reageer op artikel:
5 onweerstaanbare misdaadseries die je in één keer uit wil kijken
Sluiten