3-jarig meisje mag zelf haar outfit voor de schoolfoto kiezen en wordt de held van het internet

Wanneer je een meisje van 3 jaar oud vertelt dat ze zelf haar outfit mag kiezen voor de schoolfoto, zou je verwachten dat de meeste meisjes hun allermooiste jurk uitkiezen. Maar bij Kaylieann Steinbach was dat niet het geval. Ze koos zeker een speciale outfit uit. Een outfit waardoor heel het internet haar letterlijk en figuurlijk heeft benoemd tot held van de week.

Het 3-jarige meisje uit Rocklin, Californië is zo’n grote superheldenfan dat ze geen seconde hoefde te twijfelen dat ze een superheldenkostuum zou uitkiezen voor de schoolfoto. Maar welke, dat was nog wel een dingetje, aangezien ze meerdere superheldenkostuums heeft. Van Spiderman tot Batman en van de Hulk tot Thor. Oja, en Wonderwoman uiteraard. En toch blijft Superman haar all time favourite.

Haar vader Austin Steinbach plaatste de foto op Reddit, waarna de foto heel het internet rond ging. Ook vertelde hij The Huffington Post dat Kaylieann Superman stelselmatig ‘Pooterman’ noemt, omdat ze door ernstig gehoorverlies de letter ‘s’ niet hoort en dus ook niet uitspreekt.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
3-jarig meisje mag zelf haar outfit voor de schoolfoto kiezen en wordt de held van het internet
Sluiten