Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 6 aug 2017

Het kostte hem 3 jaar om deze lamp te maken, maar hij is dan ook prachtig

Wie zegt dat lampen enkel en alleen functioneel hoeven te zijn, heeft het mis. Waarom zou je niet gewoon een lichtgevend kunstwerk ophangen of neerzetten? Zo heb je altijd wat moois om naar te kijken én mee te pronken.

Multimedia ontwerper Simon Strauss heeft flink z’ best gedaan om een bijzondere lichtbron te maken. Maar liefst drie jaar lang heeft hij gewerkt aan een lamp waarin origami en architectuur samenkomen: “Ik raakte geïnspireerd door de vele mooie producten die al de revue zijn gepasseerd.” Hij zette de inspiratie om tot dit mooie lichtgevende kunstwerk:

Strauss heeft de lamp KIRUMA genoemd. Het ontwerp – helemaal wit – is een prachtig kunstwerk dat is net een klein dorpje waar we dolgraag eens langs zouden willen komen.

Wil jij ‘m ook?

Mocht je helemaal verliefd zijn geworden op de lamp dan kun je via Kickstarter helpen om geld in te samen om de productie in gang te laten gaan. Dat scheelt weer jaren wachten, ook! 😉

Is dit je iets te spannend, dan kun je ook zelf deze lamp van IKEA oppimpen. Succes bij je visite krijg je dan ook, gegarandeerd! En deze is ook top!

Reageer op artikel:
Het kostte hem 3 jaar om deze lamp te maken, maar hij is dan ook prachtig
Sluiten