28 originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

28 originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Ben je zwanger en verwacht je dus binnenkort een kleine versie van jezelf? Dan is het brengen van dit mooie nieuws misschien wel één van de leukste dingen die aan de geboorte vooraf gaan. Je kunt dit natuurlijk naar buiten brengen door middel van een belletje of een whatsappje naar je vrienden en familie. Maar het is natuurlijk veel leuker om op een originele manier naar buiten te brengen dat je zwanger bent. Neem een voorbeeld aan hoe de mensen het door middel van de onderstaande foto’s deden.

Dit zijn 28 originele en creatieve manieren om te vertellen dat je zwanger bent of vader wordt.

Empty-Chair mini-bikes Getting-me-a-human Superhero1 not-again eating-for-two zwanger Shadow-picture Number-1-2 21-iedereen-vertellen-dat-je-zwanger-bent enhanced-buzz-14979-1363886008-1 expecting geheim grotezus in progress adoptie veligheidsspeld krijt ooievaar momentgeduld zus player3 to do 28-iedereen-vertellen-dat-je-zwanger-bent voeten

Of vertel het met een leuk lipleesspelletje:

Lees hier meer over deze leuke manier om het je (schoon)ouders te vertellen.

Meer zwangerschapsaankondigingen?

Dat kan zoals hieronder in een grappige foto, maar ook in een mooie timelapse zoals deze toekomstige ouders dat deden. Maar het kan natuurlijk ook in een snelle video van slechts 6 seconden, waardoor het effect nóg mooier is!