Jeremy Houweling
Jeremy Houweling Froot 4 mei 2016

22 foto’s van dolgelukkige kinderen op de dag van hun officiële adoptie

Opgroeien in een warm en veilig gezin is voor ieder kind ontzettend belangrijk, maar helaas heeft niet elk kind dat geluk. Ontzettend veel kinderen leven daarom in de pleegzorg. Een wereld waarin het altijd maar onzeker blijft wie je je echte familie mag noemen. Een vaste woon- of verblijfplaats is er niet altijd waardoor ze in grote onzekerheid leven. Gelukkig worden er ook dagelijks vele kinderen geadopteerd. En dat zorgt bij de nieuwe ouders, maar vooral bij de pleegkinderen voor enorm veel blijdschap. De stichting ‘Together We Rise‘, een organisatie die helpt om kinderen en mogelijke ouders bij elkaar te brengen, plaatst sinds twee jaar foto’s van net geadopteerde kinderen op hun Facebook en Instagram. De reacties van hun directe volgers zij hartverwarmend.

‘We hebben duizenden mensen gehad die ons vertellen dat ze het overwegen om pleegouder te worden of voor een adoptie willen gaan. En dat allemaal door de foto’s’, vertelde Together We Rise aan Bored Panda. ‘Elke dag spreken mensen ons aan omdat ze graag meer willen leren over het adoptieproces of wat ze nog meer kunnen doen om te helpen.’

Ook wij vonden de foto’s prachtig. Daarom hieronder 22 foto’s die heel goed laten zien hoe blij het kind met zijn of haar adoptie is. Zou jij het overwegen?

Ken je het verhaal al van de 9-jarige jongen Tristan?

Hij wilde ontzettend graag geadopteerd worden en zamelde geld in voor zijn eigen adoptie door limonade te verkopen. Hoe zijn verhaal afliep, dat lees je hier.

Reageer op artikel:
22 foto’s van dolgelukkige kinderen op de dag van hun officiële adoptie
Sluiten