20% van jouw garderobe wordt NIET gebruikt. En daar kun jij mooi geld mee verdienen

Hoe groot je kledingkast ook is, eigenlijk is-ie vrijwel altijd te klein voor jouw garderobe, nietwaar? Heb je dan een grotere kast nodig? We weten dat je dat graag zou willen, maar nee. Daar ligt het probleem echt niet. Het probleem is eigenlijk dat je gewoon te veel kleding in je kast hebt liggen die je eigenlijk niet meer of zelfs nooit hebt gebruikt. In Nederland wordt bijvoorbeeld één op de vijf kledingstukken in je kledingkast nooit gebruikt. Hartstikke zonde!

Ja maar weggooien is ook zonde toch?

Inderdaad, weggooien is ook zonde. Maar dat hoef je dan ook echt niet te doen. Onze vrienden van The Next Closet hebben hier immers een briljant idee op bedacht. Bij The Next Closet kun je je merkkleding die je niet meer draagt of nooit hebt gedragen (maar die wel nog van goede kwaliteit is) inleveren, waarna zij het voor je verkopen en er iemand anders gelukkig mee kunnen maken.

Inleveren zeg je? Krijg ik daar dan zelf ook nog wat van terug?

Natuurlijk! Je bepaalt zelf de prijs waarvoor je het wil verkopen en krijgt uiteindelijk 80% van de opbrengst op je rekening gestort.

Klinkt interessant. Hoe werkt dat dan precies?

Waar je voorheen alleen via de site je kleding kon ‘uploaden’ en verkopen, kan dat sinds vandaag ook via hun gloednieuwe app voor iOS en Android. Zodra je item is verkocht door een andere app-gebruiker krijg je een melding en krijg je een verzendlabel om je pakketje op te sturen naar de nieuwe eigenaar. Vervolgens krijg jij 80% van de verkoopprijs. Iedereen blij! Wel moet je dan zelf de kledingstukken nog fotograferen. Laat je het liever door The Next Closet doen? Wanneer je hen alles laat regelen, krijg je 50-65% van de verkoopprijs terug. Kijk hier voor meer info.

En als je je kledingkast dan toch flink hebt opgeruimd, kun je ‘m natuurlijk gelijk weer aanvullen met al het andere moois dat in de app wordt aangeboden.


Reageer op artikel:
20% van jouw garderobe wordt NIET gebruikt. En daar kun jij mooi geld mee verdienen
Sluiten