Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 25 jan 2017

18 vaders die absoluut geen hond wilden, maar nu onafscheidelijk zijn met hun maatjes

Niet iedereen is een even grote dierenvriend en hoeft ze dus zelf ook niet in huis te hebben. Meestal komt dat doordat diegene (vaak de vader) het niet ziet zitten om bijvoorbeeld alle troep op te moeten ruimen, of dat hij altijd de pineut is om ‘s avonds laat nog de hond uit te laten. Toch is het raar maar grappig dat wanneer er toch besloten wordt dat er wél een hond in huis komt, juist zij (die het eerst niet zagen zitten) van mening veranderen. Opeens worden ze zo gek op het beestje dat het soms zelfs hun favoriete huisgenoot wordt.

Ook bij de onderstaande vaders (mochten ze geen kinderen hebben, zijn het natuurlijk alsnog soort van vaders van de honden) was dit het geval. Ze moesten er niks van weten. Maar toen de hond eenmaal in huis kwam sloegen ze om van een stoere grote man tot een kleine jongen die het liefst de hele dag met zijn hond wil spelen en knuffelen.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Je kan er klaar voor zijn of niet, maar een huisdier doet iets positiefs met je. Want het blijven nou eenmaal rare en grappige wezens.

Reageer op artikel:
18 vaders die absoluut geen hond wilden, maar nu onafscheidelijk zijn met hun maatjes
Sluiten