Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 22 aug 2016

105-jarige wilde een brandweerman met tattoos voor haar verjaardag, dus kreeg ze dat ook

Ivena, bij vrienden en familie bekend als ‘Aunty Ivy’, weet heel goed wat ze wil. De dame op leeftijd vroeg voor haar 105de (!) verjaardag namelijk een brandweerman met tattoos.

Omringd door vrienden en familie vierde Ivy haar verjaardag in het Addison Court verzorgingstehuis in Wesley Grove, Crawlrook. Maar dat was niet alles: het feest werd helemaal compleet toen de brandweerman binnenstapte via het raam.

“Ivena woont nu al drie jaar bij ons en ze heeft een geweldig gevoel voor humor. Dat zie je ook wel aan haar verjaardag,” aldus Debra Carter, een van de medewerkers van het verzorgingstehuis, tegen Metro.

“Op haar verlanglijstje had ze dit jaar een bijzondere wens: een verjaardagstaart die bezorgd werd door een brandweerman met tatoeages. We kregen het voor elkaar om een korps te vinden dat mee wilde werken, sterker nog: ze wilden allemaal wel Ivy verassen.” En dat is gelukt:

Het bleef overigens niet bij één brandweerman: uiteindelijk kwamen ze allemaal op het feest, schrijft de Britse nieuwssite.

Bewoners van een verzorgingstehuis zijn dus lang niet altijd hun ondeugende kant vergeten. En dat geldt ook voor deze dames en heren met acteertalenten!

Reageer op artikel:
105-jarige wilde een brandweerman met tattoos voor haar verjaardag, dus kreeg ze dat ook
Sluiten