Mark
Mark Froot 5 feb 2014

Tijd om deze 10 weddenschappen uit te proberen… Je wint ze sowieso!

Weddenschappen zijn altijd chill: of het nou om een beetje geld of om de eer gaat. Maar natuurlijk alleen als je de hele weddenschap kunt winnen! Als je dan ook nog een weddenschap aangaat waarbij je 100% zeker weet dat je wint, dan kan je dag natuurlijk niet meer stuk.

Vooral omdat je er waarschijnlijk een onbetaalbare gezichtsuitdrukking bij krijgt van je vrienden. Die gaan hun ogen niet geloven. Ha!

Kijk maar eens naar deze video met 10 weddenschappen die je gegarandeerd gaat winnen:

De beelden zijn afkomstig van de Londense psycholoog en amateur-goochelaar Richard Wiseman, beter bekend als Quirkology. Vond je de video interessant? Dan vind je dit waarschijnlijk ook erg leuk.

Wedden?!

Trouwens, wij willen ook wel een weddenschap met jullie aan gaan… Wedden dat je lang niet alle feitjes in dit lijstje al kende? Proost!

Zo moet het niet

‘Wedden dat ik dit mee het vliegtuig in krijg?!’ Nope, dat lukte niet. Deze opportunistische mensen waren van plan behoorlijk vreemde zaken mee te smokkelen aan boord van het vliegtuig. Ach, misschien moeten ze het de volgende keer toch bij de weddenschappen van Quirkology houden…

Reageer op artikel:
Tijd om deze 10 weddenschappen uit te proberen… Je wint ze sowieso!
Sluiten