10 prachtige foto’s van Amy Winehouse voor ze wereldberoemd werd

Over twee maanden is het vijf jaar geleden dat we onverwachts afscheid moesten nemen van de muzikale heldin Amy Winehouse. De Britse jazz- en soul-zangeres overleed op 23 juli 2011 op slechts 27-jarige leeftijd aan een alcoholvergiftiging. Hoewel heel wat mensen het misschien al aan zagen komen, was de klap ontzettend groot.

In 2015 verscheen er een documentaire over de zangeres, genaamd Amy. Hierin kwam haar ware verhaal aan het licht met niet eerder vertoonde privébeelden die haar weg naar succes en (ongewilde) faam en haar plotselinge overlijden lieten zien. Een prachtige en tegelijkertijd confronterende documentaire.

Een jaar nadat deze documentaire uitkwam besloot fotograaf Charles Moriarty het fotoboek Before FRANK uit te brengen met zijn niet eerder gepubliceerde foto’s van Amy voordat haar album Frank uitkwam. Met andere woorden: voordat ze wereldberoemd werd.

Hieronder zie je een kleine selectie uit dat fotoboek, vol met intieme, fragiele en bovenal prachtige foto’s van Amy Winehouse.

Bekijk ook de beeldschone foto’s die Brad Pitt van Angelina Jolie maakte

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Reageer op artikel:
10 prachtige foto’s van Amy Winehouse voor ze wereldberoemd werd
Sluiten