Tessa Ham
Tessa Ham Nieuws 30 jul 2018

Filantroop Boef geeft jaar lang opleiding cadeau aan fan

Rapper Boef haalde vorige week een miljoen volgers op Instagram en wil daarom iets terugdoen voor zijn fans. Een week lang gaf hij elke dag een cadeau weg aan een willekeurige fan. De klap op de vuurpijl? Geen schaap (zoals hij zelf grapt), maar een jaar lang een volledig betaalde opleiding.

Zeven dagen, zeven cadeaus

Aan het begin van 2018 ging Boef nog door het stof omdat hij de vrouwen die hem een lift gaven ‘kechs’ noemde. Zijn populariteit is door de ophef niet afgenomen. In tegendeel, vorige week tikte hij zelfs de miljoen volgers aan op Instagram. Reden om zijn fans te bedanken. “Jullie hebben me ver gebracht.”

https://www.instagram.com/p/Bl2uluxnuEL/

In zeven dagen gaf hij zeven cadeaus weg. Door middel van een reactie konden de fans meedingen naar de cadeaus. Die cadeaus waren niet mis. Hij gaf een vakantie weg, één maand huur, een rijbewijs, meet & greets, een make-over en een Vespa. Maar naast materiaal denkt hij ook aan het maatschappelijke belang en bood aan een jaar lang iemands opleiding te betalen.

Boef betaalt je opleiding

Op de zesde dag leek het even of Boef een schaap wilde verloten op zijn Instagram. Binnen vier uur tijd kreeg de post 9.000 reacties. Later op de dag bleek dit een grap te zijn en vertelde hij wat hij echt weg ging geven: een jaar lang iemands opleiding betalen.

https://www.instagram.com/p/Blx5j-hDkd-/

In de beschrijving bij de posts waarin hij de cadeaus verlootte, liet hij weten dat ze echt bedoeld zijn voor fans die ze hard nodig hebben. In de reacties moesten zijn volgers vertellen waarom ze de cadeaus zouden willen winnen.

Reageer op artikel:
Filantroop Boef geeft jaar lang opleiding cadeau aan fan
Sluiten