A. de Jong
A. de Jong Nieuws 4 jan 2019

McDonald’s introduceert vegetarische Happy Meal

Er wordt steeds minder vlees gegeten en dat is goed voor de wereld. Ook McDonald’s doet mee aan de vegan trend en nu eindelijk ook voor kinderen. De eerste vegetarische Happy Meal is een feit.

Vegetarische Happy Meal bij McDonald’s

Onlangs kwam de Pizza Hut al met een vegan pizza en Burger King met een Veggie Burger. Ook de McDonald’s had al de vegetarische McChicken, maar nu is er eindelijk ook aan kinderen gedacht. “Jullie vroegen om een vegetarische Happy Meal, dus zijn wij aan de slag gegaan met de ultieme proefsessie”, aldus McDonald’s.

McDonald’s UK on Twitter

You asked for a vegetarian Happy Meal for your kids, so we joined up with @BritMums for the ultimate tasting session. Introducing the new Veggie Wrap! https://t.co/LXmBEbEPX9

Veggie Wrap

De basis van de vegetarische is de NEW Happy Meal Veggie Wrap, een tortilla gevuld met erwten, tomaat, rijst en pesto van zongedroogde tomaten. Een panel van kinderen heeft de wrap getest. De vegetarische Happy Meal bevat 209 calorieën en is zelfs nagenoeg veganistisch. Het nieuwe kindermaaltje, dat geserveerd wordt met water, een speeltje en nog een ander ‘gezond’ hapje, wordt vooralsnog alleen in Groot-Brittannië geïntroduceerd. Wanneer de vegetarische Happy Meal naar Nederland komt, is niet bekend. Voor volwassenen komt de BIG Flavour Spicy Veggie Wrap op de markt.

https://twitter.com/McDonaldsUK/status/1080796667513733120

Bekijk ook deze foto’s en video van de McDonald’s Next in Hong Kong, ‘s werelds meest luxe filiaal van de fastfoodketen.

Reageer op artikel:
McDonald’s introduceert vegetarische Happy Meal
Sluiten