A. de Jong
A. de Jong Nieuws 4 okt 2018

Breaking: Lidl komt met Frikandel Speciaal Pizza

We zijn niet alleen fan van AliExpress, maar ook van Lidl. Natuurlijk vanwege deze ingenieuze waterhangmat, maar we gaan het nu hebben over de heuse Frikandel Speciaal Speciaal Pizza, die we hebben gespot op een nieuwe folder.

Frikandel Speciaal Pizza prijkt op Lidl folder

Ere wie ere toekomt, we zagen de natte droom van iedere fastfood-fanaat op social media dankzij een post van Eke Bosman, onze favoriete Nederlandse Instagrammer. Juist, hij is de snackspert, die fantastische reviews schrijft over snacks. Hij zit dus ook op Twitter. “De Lidl wint het internet vandaag”, schreef hij treffend boven de foto van de Frikandel Speciaal Pizza die werkelijk van de Lidl folder afspat.

https://twitter.com/EkeBosman/status/1047818645328592896

Voor degenen die denken ‘huh, frikandel speciaal, pizza, hoe bedoel je?’ even een korte uitleg. De nieuwe übersnack uit de folder van Lidl is de ultieme samensmelting van de Italiaanse en Nederlandse keuken. Een bodem van deeg, ruim belegd met speciaalsaus, wat frikandellen erop et voilá: een Frikandel Speciaal Pizza. Dan natuurlijk nog even in de oven, in zes stukken snijden en de smaaksensatie van je leven kan beginnen.

Vanaf 13 oktober verkrijgbaar

De Frikandel Speciaal Pizza kost 2 euro en is vanaf 13 oktober verkrijgbaar, zo is te lezen op deze heerlijke flyer. Op is op. Dat worden dus rijen met fans in slaapzakken door het hele land. Wij liggen ertussen.

frikandel speciaal pizza, lidl, folder

Snacks eraf lopen

Hamstereeeen! En jezelf helemaal aan gort vreten tijdens een Netflix documentaire marathon. Om vervolgens de calorieën er weer af te lopen. Bekijk hier hoe ver je moet lopen om verschillende snacks er weer af te lopen.

Nu we AliExpress én Lidl hebben genoemd, verdient de Aldi ook een plekje in dit artikel. Anders lijkt het net of we reclame maken en dat is niet het geval. We zijn gewoon serieuze fanboys. Lees hier meer over de beste whiskey ter wereld, van de Aldi. Lekker bij die Frikandel Speciaal Pizza van de Lidl op 13 oktober.

Reageer op artikel:
Breaking: Lidl komt met Frikandel Speciaal Pizza
Sluiten