A. de Jong
A. de Jong Nieuws 28 feb 2019

Gezocht: chocoladeproevers Oreo en Dairy Milk (m/v)

Soms komen er banen voorbij die te mooi lijken om waar te zijn. Zoals business class-tester. Of bierproever bij Heineken. Nieuw in dit rijtje is een vacature van Mondelez International, dat chocoladeproevers zoekt om Oreo, Toblerone, Dairy Milk en andere chocolade te testen.

Mondelez International zoekt chocoladeproevers Oreo en Dairy Milk (m/v)

Mondelez International is het moederbedrijf van chocolade- en koekjesmerken als Cadbury (Dairy Milk), Oreo, Milka, Prince en Toblerone. Je rol als chcoladeproever staat in de vacature als volgt omschreven: “Als chocoladeproever ben je van essentieel belang. Je werkt samen in een team met elf andere proevers om meningen te delen en een overeenstemming te bereiken over de perfecte smaak. Er is geen ervaring vereist, omdat volledige trainingen worden gegeven om je smaakpapillen en de specifieke woordenschat die nodig is te ontwikkelen”.

droombaan, vacature, dairy milk, oreo, chocolade, chocoladeproevers, dairy milk, oreo

Bij de eisen staat onder meer ‘gretig in het proberen van nieuwe producten’ en ‘passie voor zoetwaren en smaakpapillen’. Het gaat om een parttime functie in de Engelse plaats Wokingham. Bekijk de hele vacature hier.

Reageer op artikel:
Gezocht: chocoladeproevers Oreo en Dairy Milk (m/v)
Sluiten