A. de Jong
A. de Jong Nieuws 10 jan 2019

Deliveroo opent bike-in: gezonde snacks uit de muur

Wij zijn dol op de FEBO. Waar anders ter wereld haal je snacks uit de muur? Maar soms wil je natuurlijk ook wel eens wat gezonds om te snacken. Deliveroo heeft in Amsterdam een FEBO-tegenganger geopend: een heuse bike-in met een automatiek vol gezond eten.

Deliveroo bike-in: gezonde snacks uit de muur

De bike-in wordt tijdelijk alleen in Amsterdam geopend, om precies te zijn bij de kruising tussen de Admiraal de Ruijterweg de De Clercqstraat. Op 10 januari kunnen er in totaal vier fietsers tegelijk terecht voor een gezonde snack uit de muur.

Alfred Silenus on Twitter

Leuke verassing van #deliveroo Bij de Wiegbrug, De Clercqstraat #amsterdam

De automatiek zit gevuld met gezonde snacks van verschillende restaurants voor wie Deliveroo normaal gesproken bezorgt. En Nederlandsers opgelet: de snacks zijn gratis en voor niets verkrijgbaar voor iedereen die z’n fiets in het loket parkeert. Van 7.00 tot 10.00 uur kon je er terecht voor ontbijt. Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je lunchen. En dineren kun je vanaf je fiets tussen 16.30 en 19.30 uur.

Restaurants die meedoen zijn onder meer Poké Perfect, Sushito, SLA, Bagels & Beans, Juice Brothers, Vleesch noch Visch en Stach. De bike-in is alleen op 10 januari te vinden bij de Wiegbrug op de Admiraal de Ruijterweg en de De Clercqstraat.

Reageer op artikel:
Deliveroo opent bike-in: gezonde snacks uit de muur
Sluiten